Corina Chiriac, în culmea fericirii la 73 de ani. Ce veste le-a dat fanilor: "A meritat"

 Laciu Andreea
.

Corina Chiriac a fost și rămâne în continuare una dintre cele mai iubite artiste din România. Are o carieră impresionantă și nu stă deloc liniștită nici la 73 de ani. Acum, marea noastră cântăreață le-a dat o veste bună fanilor ei, prin intermediul contului personal de pe una dintre rețelele de socializare. Se pare că la finalul lunii noiembrie a anului acesta va avea loc un eveniment deosebit de important pentru ea, care îi va bucura nespus și pe admiratorii artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din generația de aur a muzicii ușoare din România. A fost și prezentatoare de televiziune, iar la 73 de ani are spiritul mai tânăr ca niciodată. Acum, pe contul ei de Facebook, Corina Chiriac a făcut un anunț care i-a umplut de bucurie pe fanii ei.

corina-chiriac-1corina-chiriac-1

Corina Chiriac, veste bună la 73 de ani

După 50 de ani de carieră în muzică, artista va lansa cartea „Două piese de teatru” la sfârșitul lunii noiembrie. Cu această ocazie, îndrăgita cântăreață i-a invitat pe admiratorii ei să îi fie alături în ziua cea mare.

„Dragilor, zilele trecute, am făcut cu multă bucurie un mic tur de librării ca să pun câte un autograf pe noua mea carte, ‘Două piese de teatru’! Această carte nouă reprezintă un superb cadou pe care Editura Şcoala Ardeleană mi l-a făcut de ziua mea! A meritat să împlinesc 37 de ani! Lansarea acestei cărţi va avea loc la sfârşitul lui noiembrie şi voi face mare anunţ mare, aici pe paginile mele”, este mesajul postat de Corina Chiriac, pe contul ei de Facebook.

Citește și: Povestea numelui primit de Corina Chiriac la naștere: „Așa făceau toți părinții din acea perioadă”

Citește și: Vasile Muraru a împlinit 66 de ani. Ce spune actorul despre familia lui: „Când ne certam, încercam să fac uz de…”

Citește și: Motivul pentru care Corina Chiriac nu a devenit mamă: „Am regretat că nu am avut copii'

Citește și: Soțul cântăreței de muzică populară, Carmen Cornaci, s-a sinucis la doar 38 de ani:'Din păcate, e adevărat'

Ce spunea artista despre celebritate

A cântat pe scene din întreaga lume și a avut meseria la care a visat, dar recunoaște că celebritatea rămâne o sabie cu două tăișuri.

„La plusuri o să trec celebritate, bani, mulți prieteni. Celebritatea te îmbată la început, câștigi, dar ai și multe cheltuieli, iar prietenii vin la omul de succes atrași de cele pe care tocmai le-am spus. Iar minusurile sunt aceleași de mai sus. Celebritatea rămâne o carcasă goală dacă nu este ‘umplută de o persoană reală față de sine însuși. Banii chiar nu aduc singuri fericirea, iar prietenii sunt ca marea, vin și pleacă.

Am scris despre asta pe larg în cartea mea. Să fii artist este o permanentă echilibristică, de obicei fără plasă dedesubt, o acrobație pentru care ai nevoie de nervi tari și de multă luciditate. Dar este o meserie superbă și, personal, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a permis să fac exact ce am iubit mai mult: să fiu pe scenă’, a susținut artista, potrivit fanatik.ro.

Ce regrete are Corina Chiriac

Nu are regrete legate de viața ei profesională, dar și-ar dori ca tinerii din domeniu să fie ajutați mai mult.

„Personal, nu. Îmi pare însă rău că tinerii talentați care ar fi putut face cariere mari de artiști nu se mai bucură de avantajele de care ne-am bucurat noi, atunci când arta era sponsorizată de stat și când generațiile tinere de artiști erau ajutați, încurajați, prezentați.

Arta Spectacolului ne este utilă tuturor, măcar pentru că ne scoate ocazional din monotonia vieții de zi cu zi. Dar bun este Dumnezeu și așa cum omenirea a supraviețuit milenii necunoscut de multe de-a lungul istoriei, tinerele generații de spectator vor apuca și vremuri mai bune. Este o speranță și o urare de bine din partea mea’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton