Cu ce se ocupă acum Angela Similea, după ce s-a retras de pe scenă: "E într-o vacanță pe care și-a dorit-o dintotdeauna"

 Dumitrache Laura
.

Angela Similea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. În vârstă de 76 de ani, cântăreața s-a retras de pe scena muzicii românești și se bucură de liniște și relaxare. Colegul și prieteni ei, Ovidiu Komornyic a vorbit despre Angela Similea, dezvăluind cu ce se ocupă artista după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Angela Similea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, declarând în trecut că nu se mai poate regăsi în peisajul muzical actual. Angela Similea a rămas prietenă cu Ovidiu Komornyic, iar artistul a mărturisit cu ce se ocupă artista în această perioadă.

angela simileaangela similea

Prietenia dintre Ovidiu Komornyic și Angela Similea durează deja de ani de zile, iar în tot acest timp, cei doi au cântat pe aceeași scenă. De asemenea, artistul a mărturisit că se poate baza oricând pe Angela Similea. Ovidiu i-a fost alături artistei în cele mai grele momente, decesul soțului ei.

Citește și: Cum arată Angela Similea la 76 de ani.Apariție rară a cântăreței la concertul lui Aurelian Temișan

Citește și:Ce i-a spus Angela Similea lui Dan Negru la prima lui emisiune TV, acum 30 de ani:”Într-o pauză, mi-a luat mâna și…”

Citește și:Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune:„N-am mai spus altcuiva asta'. Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii'

Citește și:Noi detalii despre fiul preotului din Drobeta, care s-a sinucis la 13 ani. Copilul li s-ar fi plâns prietenilor că tatăl lui îl bate:„El a luat mătura, frate-meu cuţitul'

Cu ce se ocupă acum Angela Similea, după ce s-a retras de pe scenă

Angela Similea se numără printre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista în vârstă de 76 de ani și-a dedicat întreaga viața muzicii, iar de mai bine de un deceniu are o relație de prietenie cu Ovidiu Komornyic. Cei doi au fost colegi pe scenă, iar în spatele ei, au trăit împreună momente de bucurie, triste, dar și împliniri și eșecuri.

Recent, cântărețul a mărturisit că vorbește deseori cu Angela Similea la telefon, iar acum artista se află într-o vacanță mult visată. „Cu Angela vorbim zilnic. Ne vedem când avem timp. Momentan, ea se plimbă. E într-o vacanță pe care și-a dorit-o dintotdeauna, acum o are pe deplin', a declarat cântărețul pentru impact.

Ovidiu Komornyic: „Am avut o relație axată pe respect”

Ovidiu Komornyic si Angela Similea sunt prieteni de mai bine de un deceniu și au continuat această relație și în afara scenei. Cei doi au împărțit numeroase momente frumoase atât pe scenă, cât și în afara ei. Artistul a declarat că relația lor se bazează pe respect, mărturisind că Angela Similea are o educație specială.  

De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul', a mai spus Ovidiu Komornyic.

Ovidiu Komornyic a fost alături de Angela Similea în cele mai grele momente din viața sa

Moartea celui de-al patrulea soț al solistei a fost o mare lovitură pentru aceasta. Ovidiu Komornyic a fost alături de aceasta în toate clipele grele. Angela Similea a suferit foarte mult după mortea partenerului ei, dar alături de ea au fost familia și prietenii care au sprijinit-o.

,,Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…)', povestea Angela Similea în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton