Geanina Ilieș, actriță într-un film alături de Maia Morgenstern și Augustin Viziru: "Multă acțiune"

 Laciu Andreea
.

Vești bune pentru fanii ei! Geanina Ilieș, fosta prezentatoare a știrilor de la Antena 1, revine acum în lumina reflectoarelor. Vedeta a acceptat să fie actriță într-un film românesc și va juca alături de nume deja consacrate, precum Maia Morgenstern, Bebe Cotimanis, Augustin Viziru sau George Ioan Hosu. Pelicula se numește „O secundă”, iar tema abordată este una dureroasă pentru societatea actuală: depresia și lupta anti-depresie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a primit recent această propunere și a decis să accepte provocarea. Geanina Ilieș a recunoscut că a fost atrasă la prima vedere atât de actorii incluși în distribuția impresionantă a filmului, cât și de scenariul și povestea dramatică.

geanina-ilies-1geanina-ilies-1

Geanina Ilieș revine ca actriță

Fosta prezentatoare a fost încântată de acest proiect și nu a ezitat să accepte propunerea. A dezvăluit acum mai multe detalii despre poveste.

„Am primit această propunere, de a face parte din filmul „O SECUNDĂ', cu doar câteva săptămâni în urmă. M-a atras distribuția de excepție a lungmetrajului: Maia Morgenstern, Monica Davidescu, Constantin Cotimanis, George Ioan Hosu, Augustin Viziru și mulți actori tineri foarte talentați. Am citit scenariul și ce mi s-a parut interesant a fost faptul că filmul aduce în prim-plan lupta anti-depresie.

Citește și: Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul:”Anul ăsta…”

Citește și: Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune: „Sunt într-o schimbare'

Citește și: Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai: „Astăzi am primit titlul de proprietate”

Este un film cu foarte multă acțiune, curse, urmăriri, cascadorii, arta și psihologie. „O SECUNDĂ' explorează consecințele psihologice ale unui episod traumatizant din viața lui Alex Rayworth, personajul principal, care îl afundă în depresie psihotică.

Este un thriller/drama axat pe povestea unică a doi frați, bărbați influenți, cunoscuți societății bucureștene, care aleg să părăsească România în încercarea de a evada dintr-o tragedie prin care au trecut.', a declarat Geanina Ilieș, în exclusivitate pentru Mediaflux.ro.

Ce spune despre subiectul filmului

Chiar dacă ea nu a trecut personal prin depresie, cunoaște mai multe persoane apropiate care se luptă cu această boală teribilă. Kaya, personajul interpretat în filmul „O secundă”, este cel care trasează chiar firul epic al poveștii din film. Pelicula își propune să le arate oamenilor că depresia nu este doar un moft.

„Nu, nu m-am confruntat niciodată cu această boală, însă am cunoscut persoane apropiate care au trecut prin așa ceva… Experiența de actor este unică, îți trebuie o doză mică de curaj și una mai mare de pasiune, însă, pentru mine, pasiunea pentru televiziune a fost și va rămâne întotdeauna mult mai mare. Ceea ce se întâmplă acum, cu filmul „O SECUNDĂ' este o experiență, de care mă bucur', a mai declarat vedeta în exclusivitate pentru Mediaflux.ro.

Sursă foto: Facebook Geanina Ilieș

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton