Cum arată Teodora Becali la 4 luni de când a născut! Fiica latifundiarului din Pipera și-a scos copilul la plimbare

 Dumba Gabriela
.

Teodora Becali a născut pe 14 iunie și l-a făcut pe celebrul latifundiar din Pipera cel mai fericit bunic din lume. La patru luni de când a născut, fiica lui Gigi Becali este o mamă frumoasă, care și-a revenit spectaculos după sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 25 de ani, Teodora Becali a devenit mamă pentru prima dată pe 14 iunie, la un an de la nunta cu Mihai Mincu. Tânăra a rămas însărcinată în luna de miere, pe care au petrecut-o în Hollywood și Bora Bora, făcându-l pe Gigi Becali pentru prima dată bunic.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine' , spunea Gigi Becali atunci.

Teodora este o mamă foarte fericită și implicată, iar Spynews a surprins zilele trecute imagini cu fiica lui Gigi Becali în parc, unde își plimba fetița.

Tânăta mămică arată excelent, nici n-ai spune că a născut de puțin timp pentru că arată întocmai ca înainte, fără ca sarcina să fi lăsat vreo urmă pe trupul ei. Nedezlipită de fiica ei, Teodora Becali este toată numai un zâmbet și se poate lesne observa că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Luminiţa şi Gigi Becali. Sunt verişori şi s-au cunoscut când ea avea 14 ani!

333333

Gigi Becali a pus în contul nepoatei o avere

La sfârșitul lui august, Teodora Becali și-a botezat fiica, iar bunicul Gigi s-a asigurat deja ca micuței Maria să nu-i lipsească niciodată nimic. A declarat că a alimentat contul deschis în numele nepoatei cu o sumă fabuloasă.

„Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui', au dezvăluit surse din anturajul latifundiarului din Pipera.

Cine este ginerele lui Gigi Becali, bărbatul cu care s-a măritat Teodora

De când fiica lui a devenit soția lui Theodor Mihai Mincu, Gigi Becali s-a declarat încântat de viața pe care a ales-o fiica lui, Teodora. Mai mult, a declarat la nuntă că îi place ginerele său și că apreciază la el înclusiv faptul că e un bărbat înalt și bine făcut, de peste 1,85.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie’, spunea Gigi Becali.


Ginerele lui Becali are cu o situație financiară foarte bună și afaceri în diferite arii: de la vânzare de haine, fabricare de parfumuri și cosmetice, la comerț cu ceai și cafea. Presa a mai scris că, înainte de a o cunoaște pe Teodora Becali, era poreclit Prințișorul de Dobroești' și ar fi avut chiar o scurtă relație cu Daniela Crudu.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton