Adina Buzatu nu a putut fi alături de fiica sa în ziua în care a împlinit 23 de ani! Motivul pentru care nu s-a văzut cu Sara

 Cica Cristina
.

Sara, fiica Adinei Buzatu, a împlinit 23 de ani, iar anul acesta și-a aniversat ziua de naștere într-un mod atipic. Iată ce s-a întâmplat cu chiar de ziua sa de naștere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sara, fiica Adinei Buzatu, se află în prezent la studii în Marea Britanie, unde urmează un master. Din păcate, pe fondul pandemiei de coronavirus, anul acesta Sara și mama sa nu au putut fi împreună.

Astfel, fiica stilistei și-a petrecut ziua de naștere nu doar departe de mama sa, dar și de persoanele dragi.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:„Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

Sara și Adina Buzatu sunt foarte apropiate și de nedespărțit când se află în aceeași țară, iar cele două își făcuseră deja planuri pentru ziua de 6 octombrie.

Adina Buzatu trebuia să meargă în Marea Britanie, însă pe fondul cresșterii îmbolnăvirilor cu noul coronavirus și cum măsurile de carantinare din România și Anglia sunt tot mai stricte, distracția a fost amânată. Din păcate, Adina Buzatu și-a anulat călătoria, dar fiind că Aglia se află în zona roșie și persoanele care trec granița intră automat în carantină de 14 zile. La fel se întâmplă și la revenirea în țară, în cazul celor care se întorc din Marea Britanie.

Citește și: Cum arată Teodora Becali la 4 luni de când a născut!Fiica latifundiarului din Pipera și-a scos copilul la plimbare

Adina Buzatu: „A trebuit să renunț la a fi alături de Sara de ziua ei”

Cu toate că nu și-ar fi dorit enorm să fie alături de fiica ei, Adina Buzatu a renunțat la sejurul planificat și a anulat toate planurile.

adina-buzatu-fiica-sara-2adina-buzatu-fiica-sara-2

„Acum, mai mult ca niciodată, clienții au nevoie de mine. Mulți dintre ei nu sunt siguri dacă își pot organiza evenimentele și ajung să se pregătească în ultimul moment. Ei iau decizii rapide și își achiziționează ținutele cu o zi înaintea ceremoniilor.

Citește și: Augustin Viziru revine la Ferma 2020 și luptă să fie marele câștigător:'Teama mea este să nu mă accidentez din nou'

A trebuit să renunț la a fi alături de Sara de ziua ei din cauza carantinei pe care aș fi riscat să o țin și la dus și la întors. Ziua Sarei a început cu multă încărcătură emoțională. Mi-aș fi dorit să o strâng la piept și să fiu cu ea, așa ca în fiecare an.

Spre după-amiază însă, am luat tort și șampanie și am sărbătorit-o la magazin, în absență, în timp ce ea se afla la 2.500 kilometri depărtare. Am suflat prin mască în tortul ei, i-am cântat și i-am trimis video ca să îi înveselim ziua. Vom organiza o petrecere mare după ce va trece pericolul COVID', a declarat Adina Buzatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton