(P) Blugi perfecţi pentru ţinute elegante - pe care îi alegi?

 advertising.ringier
.

Blugii sunt cele mai versatile articole de îmbrăcăminte ale unei garderobe cosmopolite. Afirmația anterioară nu este o simplă apreciere, este o declarație!

Toată lumea are cel puţin o pereche de blugi. Cu talie înaltă, cu talie joasă, simpli, cu rupturi ample, cu croi drept, conici, skinny, boyfriend te ajută să pui în valoare outfituri casual relaxante, ţinute smart de birou sau ţinute urbane autentice. Pentru că sunt atât de atractivi ne-am propus să îţi prezentăm câteva dintre cele mai versatile tipuri de blugi, selectate de Bolf.ro care cu care poţi crea outfituri senzaţionale.

Blugi skinny albaștri – perfecți pentru ținute smart

Blugii skinny sunt printre cele mai versatile dintre modele. Cu ajutorul lor poți crea ținute casual relaxante, când îi asortezi cu tricouri, hanorace şi pantofi sport, sau dimpotrivă outfituri smart geniale, dacă îi potriveşti cu pantofi stiletto, tricou plein şi sacou cambrat. Pentru a te bucura de versatilitatea şi de avantajele acestora selectează modele cu design minimalist. Blugii skinny de acest tip pot fi purtaţi la birou şi îţi permit să creezi outfituri incendiare. Potriveşte perechea ta cu un  o cămaşă albă cambrată, cu un sacou cu mâneci trei sferturi şi o pereche de pantofi T-Bar. Poţi personaliza cu diferite accesorii şi te bucuri de un look profesional.

Blugii  albi Boyfriend – outfituri stilate geniale

Blugii albi sunt piese cu personalitate care denotă încredere. Sunt potrivit personalităţilor puternice pe care le pun în valoare. Outfiturile All White sunt extrem de populare şi reuşesc să captiveze privirile celor din jur. Fie că alegi să îi poţi cu tricou, hanorac, cămaşă, bluză, pulover sau sacou, vei avea o imagine impecabilă. Poţi fi rafinată, sofisticată, elegantă, impecabilă. O pereche de blugi albi Bolf poate fi considerată o investiţie inspirată,  în stil şi eleganță.

Blugi albaştri boyfriend – versatili, cosmopoliţi, urbani

Blugii boyfriend au devenit foarte populari în ultimii ani, şi pe bună dreptate! Sunt piese impresionante, confortabile versatile care pun în valoare şi siluetele plinuţe şi pe cele suple. Cu o pereche de jeanşi boyfriend Bolf, poţi fi casual şi relaxată, smart sau cosmopolită. Îi poţi porta cu tricouri cu imprimeuri, vesta şi tenişi în outfituri casual de stradă sau îi poţi asorta cu ghete chelsea şi cămaşa boyfriend şi creezi o ţinută smart rafinată. La fel de simplu îi potriveşti cu pantofi masculini, tricou şi sacou cambrat şi ai un outfit de birou lejer dar inedit, cu accente urbane evidente. 

Blugi Push Up – sofisticată şi rafinată

Blugii Push Up sunt piese must have, în special dacă vrei să dai un aer dinamic ţinutelor pe care le creezi. Sunt acele elemente care îţi permit să fii vibrantă chiar dacă nu te numeri printre amatoarele de mişcare. Totodată sunt soluţii potrivite pentru outfituri urbane de efect. Pot fi vedetele ţinutelor de petrecere, sau piesele cheie pentru întâlnirile cu aer nonformal. Îi poți potrivi cu top şi cizme cu toc subţire, sau cu botine cu toc gros şi cămaşa slim cambrata. Pălăria cu boruri largi şi geanta de umăr sunt două accesorii cărora trebuie să le acorzi mai multă atenție dacă vrei să te bucuri de ţinute originale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton