Cum răspunde Anna Lesko celor care îi critică pozele sexy: "Mă deranjează cumplit". Ce meserie a avut concurenta de la Ferma înainte de a deveni cântăreață

 Cica Cristina
.

Anna Lesko este un personaj controversat pe scena artistică! Și îi place această „titulatură”! Nu se plânge de criticile care sunt aduse la adresa ei, mai ales atât timp cât nu vrea să fie cunoscută cum e ea în realitate, dincolo de micul ecran. Totuși, există un lucru care o enervează teribil pe concurenta de la Ferma.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sunt extrem de curioasă cine este în spatele fotografiilor tale sexy, de altfel artistice, de pe rețelele de socializare. Cred că este o întrebare pe care o pun mulți…

De ani de zile pozez. Înainte să mă apuc de muzică, eram la o agenție de fotomodele. Cred că fac poze de la 19 ani. La poze mă ajută Ștefania, colega mea, îi explic cadrul, peisajul. Îmi și place să pozez. Fac foarte multe poze până să postez una. Din 300 de poze, găsesc două care să-mi placă.

Citește și: Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma:„Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!'

Faptul că ai avut curajul să pozezi și nud presupun că ți-a adus și tot fe- lul de critici, mai ales că, în ultima perioadă, fenomenul de bullying a luat amploare în online. Cum faci față valului de critici? Citești mesa- jele și comentariile răutăcioase sau ți-ai propus să nu te intereseze?

Chiar nu mă deranjează când anumite persoane, nemulțumite și nefericite cu viața lor, îmi scriu pentru că se plictisesc și nu au nimic altceva de făcut  decât  să  răbufnească  în  social media. Ceea ce mă deranjează cumplit este atunci când în discuție este adus Adam. Recent, cineva, nu știu de unde, s-a gândit să-mi spună că nu știu să-mi educ copilul. Atunci am văzut negru în fața ochilor. Totul până la copilul meu! Nu am înțeles niciodată de ce cineva care nu mă cunoaște, nu știe ce fel de educație îi dau copilului meu se gândește să-mi facă morală.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner:„Trăiesc doar ce are sens total pentru mine'/ EXCLUSIV

Anna-Lesko-1-3Anna-Lesko-1-3

Cu atât mai mult cu cât eu am explicat în nenumărate rânduri că nu doresc ca lumea să mă cunoască dincolo de imaginea pe care o afișez la TV. Nu-mi doresc asta. Eu tot ce fac este artistic, asumat. Dacă nu-i place cuiva ceea ce postez, ca artist, să nu mă mai urmărească și să se abțină să-mi comenteze copilul! Eu îmi asum fiecare poză. Îmi îmbrățișez sexualitatea. Îmi ador feminitatea. Îmi exploatez senzualitatea. Evident că-mi place să pozez senzual. Eu mă iubesc și asta încerc să le explic asta și celor care mă urmăresc. Să se uite în oglindă și să se îndrăgostească de ele, să se iubească. Asta le lipsește multor femei. Poate și de aceea devin rele și scriu tot felul de mesaje urâcioase. Își fac griji că mă vede Adam sexy pe plajă. Ar fi absurd ca cineva să creadă că pozele sunt așa „aruncate la întâmplare pe rețelele de socializare.

Citește și: George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma:„Toate injuriile…'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton