Lavinia Pârva a vorbit în premieră despre viața de mamă. La 1 an și 5 luni, fiul ei are talent muzical: ”Îi place să cânte cu tati la pian”

 Stamen Diana
.

Lavinia Pârva a lăsat cariera deoparte pentru moment și este mamă full time pentru băiețelul ei, Alexandru. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost invitată în platoul de la Vorbește lumea, unde a povestit despre copilul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pârva este foarte discretă atunci când vine vorba despre familia ei și evită să-l expună prea mult publicului pe micuțul Alexandru. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este acum mamă fulltime și s-a schimbat complet de când s-a familia lor s-a mărit.

Citește și: Ștefan Bănică a postat prima poză alături de Lavinia Pârva, după 8 ani de relație! Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie din viața ta!”

Atunci când este nevoită să se ocupe de proiectele pe care le are, mama Laviniei îi vine în ajutor și are grijă de micuț. Artista și-a deschis recent o nouă afacere cu haine și este foarte implicată în tot ceea ce face. Ideea de a începe această afacere i-a venit atunci când a luat câteva kilograme în plus din cauza sarcinei și nu-și mai găsea haine pe placul ei.

„Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. (…) Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine. Mă inspiră foarte mult Alexandru. Am făcut acest nou proiect pentru că, după cum bine știți, în timpul sarcinii eu am luat foarte multe kg. De ce mă temeam, da. A venit pandemia, nu am ieșit din casă, nu mi-am schimbat garderoba.' a povestit Lavinia Pârva la Vorbește lumea.

Citește și: Ștefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie: „Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Lavinia-Pârva-fiu-2Lavinia-Pârva-fiu-2

'Îi place să cânte cu tati la pian'

Se pare că micuțul Alexandru deja îndrăgește muzica, iar o carieră în acest domeniu nu ar fi deloc surprinzătoare. Lavinia Pârva a povestit că fiul ei are o ureche muzicală foarte bună, iar Ștefan Bănică este topit după el.

„De dormit doarme, de mâncat mănâncă, uneori mai face și mofturi. E mofturos, da. Îi place foarte mult să se joace cu aspiratorul, să dea cu mătura. Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. Este îndrăgostit (n.r. – Ștefan Bănică Jr de fiul lui). Pandemia asta cumva ne-a ajutat pentru că am stat foarte mult împreună alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică', a mai adăugat artista.

Citește și: Lavinia Pârva și-a recăpătat silueta, după naștere! Cum arată în colanți, după ce a slăbit 30 de kilograme

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton