Cum arată steaua Tinei Turner de pe Aleea Celebrităților de la Hollywood, după ce a murit. Andreea Antonescu a postat fotografiile: ”Exact cum merită un artist foarte mare”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată steaua Tinei Turner de pe Aleea Celebritățlori de la Hollywood după ce a murit. Andreea Antonescu a fost să își ia rămas bun. Toată lumea a aflat teribila veste, și anume că Tina Turner a încetat din viața aseară, la vârsta de 83 de ani. Plecarea dintre noi a regineri Rock'n Roll-ului a lăsat multă durere în urmă, astfel că numeroase nume mari din România, dar și celebrități Internaționale postează câte un gând de rămas bun sau un mesaj frumos în memoria ei. Recent, și Andreea Antonescu a făcut acest lucru, mergând la steaua ei de pe Aleea Celebrității din Hollywood!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Într-adevăr, Tina Turner va rămâne o legendă a lumii muzicii, iar milioane de oameni vor deplânge moartea artistei, mai ales că de-a lungul anilor a lansat melodii care vor rămâne veșnic în amintirea fanilor săi. Anunțul șocant al morții artistei a fost făcut de către purtătorul său de cuvânt, printr-un mesaj neașteptat și extrem de dureros.

whatsapp-image-2023-05-25-at-14.03.55whatsapp-image-2023-05-25-at-14.03.55

Andreea Antonescu, la fel ca numeroase alte vedete naționale și internaționale, a rămas șocată de vestea cum că Tina Turner a murit, așa că, aflată în America, a mers imediat la steaua pe care Tina Turner o are pe Aleea Celebrității din Hollywood, unde fanii ei au decorat-o foarte frumos, cu numeroase flori, poze, mesaje frumoase, inclusiv muzica ei pe fundal.

Citește și: A murit Tina Turner. Celebra artistă avea 83 de ani: „Lumea pierde o legendă a muzicii și un model”

Citește și: Drama neștiută a artistei Tina Turner. Și-a pierdut ambii copii: unul s-a sinucis, altul a făcut infarct

Citește și: Mii de cadre didactice protestează în Piața Victoriei. Oferta Guvernului prevede un card cu 1.000 de lei în iunie și 1.5000 de lei în octombrie: „Inacceptabil”

Citește și: Cutremur de 6,6 grade în Columbia, după ce Irina Fodor a ajuns la America Express: „Nu a fost prea drăguț…”

Cum arată steaua Tinei Turner de pe Aleea Celebrităților de la Hollywood după ce a murit

Toată lumea a aflat teribila vestea că Tina Turner a murit, astfel că, așa cum era de așteptat, fanii și toți cei care au cunoscut-o sau i-au auzit cel puțin unul dintre numeroasele hit-uri, nu au putut să nu meargă la steaua ei de pe Aleea Celebrității din Hollywood. Nu, nu doar că i-au lăsat un omagiu, ci și numeroase flori și lucruri de preț pe care le aveau în semn de mulțumire și recunoștință pentru tot ceea ce a însemnat de-a lungul vieții ei. Pe lângă marea imaginea cu Tina Turner, se aflau și mesaje de rămas bun și iubire, dar și o boxă mare, unde se redau doar melodiile ei pe care le-a făcut de-a lungul vieții sale.

Andreea Antonescu a fost să își ia rămas bun

Printre cei care au fost să își ia rămas bun se numără și Andreea Antonescu, asta deoarece artista se afla în America cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale. Imediat cum a auzit teribila veste, nu a putut să nu facă un gest memorabil, așa că și-a luat fiica și au mers la steaua Tinei Turner de pe Aleea Celebrității din Hollywood, unde erau numeroase persoane care doreau, la fel ca ele, să își ia rămas bun de la marea legendă.

'Am aflat și noi teribila veste legată de moartea Tinei Tuner și am vrut să venim aici, la Hollywood, la steluța ei, să ne luăm rămas bun. (…) Exact așa cum merită un artist mare.', a spus Andreea Antonescu pe pagina ei de Instagram.

Numeroase televiziuni din America erau prezente la steaua Tinei Turner de pe Aleea Celebrității din Hollywood

Bineînțeles, Andreea Antonescu a imortalizat momentul, astfel că a filmat câteva secvențe din ceea ce se întâmpla la steaua Tinei Turner de pe Aleea Celebrității din Hollywood la scurt timp după ce a fost făcută virală vestea tragică că marea artistă internațională a murit. Pe lângă numeroși fani care îi lăsau un buchet de flori sau un obiect personal în semn de omagiu, erau și o mulțime de televiziuni care filmau cee a ce se întâmpla, mai ales că vorbim despre regina Rock'n Roll.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton