Anamaria Prodan a fost oprită de Poliție după ce a fost surprinsă la volanul unui dric Cadillac: "Ne-au pus câteva întrebări"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan a fost oprită de poliție, după ce a fost văzută la volanul unui dric Cadillac. Vedeta tv și Gabriela Lucuțar, supranumită 'Regina întunericului' au împreună o firmă de pompe funebre. Cele două și-au cumpărat un dric Cadillac și au făcut senzație pe străzile din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a reușit să surprindă din nou. De această dată, impresara are o nouă afacere, impreună cu Gabriela Lucuțar. Mai exact, cele două au o firmă de pompe funebre, iar zilele trecute s-au plimbat pe străzile din Capitală cu un dric Cadillac.

anamaria dricanamaria dric

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a condus dricul pe străzile din București. Anamaria Prodan se mândrește cu limuzina funerară de lux pe care a cumpărat-o din Italia. Cu toate astea, polițiștii de Rutieră nu au trecut cu vederea și au oprit-o în trafic pe vedetă.

Citește și:Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani: „Slabă și frumoasă!”

Citește și:Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, imagini de la ultima lor întâlnire înainte de despărțire. Cum s-au comportat cei doi

Citește și:Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2023: 'Am supraviețuit. Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu'

Citește și:Mihaela Zahariea a răbufnit după eliminarea soțului ei, Mario Zaharia, de la Chefi la Cuțite: „Am văzut un firicel de sânge și i-am zis că…'

Anamaria Prodan a fost oprită de Poliție după ce a fost surprinsă la volanul unui dric Cadillac

Anamaria Prodan a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată pe străzile din Capitală. Impresara a cumpărat un dric Cadillac, pentru afacerea pe care o are împreună cu Gabriela Lucuțar.

Cele două și-au deschis o firmă de pompe funebre de lux și au cumpărat o limuzină, cu care a făcut senzație pe străzile din București. Cu toate astea, Anamaria Prodan a atras atenția Poliției în trafic, și a fost oprită pe dreapta. Paparazzi wowbiz au surprins momentul, iar vedeta a făcut câteva declarații. Imaginile AICI!

Anamaria Prodan: „Ne-au pus câteva întrebări”

Anamaria Prodan a fost oprită de poliție în trafic, în timp ce conducea dricul Cadillac. Oamenii legii au decis să o oprească după ce au văzut-o la volanul masinii de lux.

'Mașina este foarte mare și ocupă foarte mult loc. Eu nu sunt obișnuită să conduc un dric și, la un moment dat, am oprit într-un loc să fac schimb cu partenera mea, Gabriela. Am rugat-o pe ea să se așeze la volan până mă obișnuiesc cu Cadillacul. Atunci, au venit și agenții de poliție. S-au uitat la autoturism, ne-au pus câteva întrebări și au văzut că totul era în ordine. Am stat puțin de vorbă, ne-au spus că e frumoasă mașina și apoi am plecat. Nimc mai mult', a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Impresara colaborează cu Gabriela Lucuțar, cea care este poreclită „Regina Întunericului'. Cele două și-au deschis o firmă de pompe funebre. Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp', a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan și-a deschis o academie de fotbal de copii

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Impresara și-a deschis și o academie de fotbal de copii și își dorește să găsească copii talentati care să facă o carieră în fotbal. Anamaria Prodan a declarat că își dorește să contribuie la succesul viitorilor campioni ai fotbalului românesc.

„ Acesta e un proiect de suflet al meu. Am așteptat ceva timp până am considerat că pot face chestia asta pentru copiii noștri, că pot face o academie cu adevărat profi în sensul real al cuvântului, că pot aduce niște programe pe care cu sfințenie să le urmeze micii jucătoti, de la marile academii ale lumii. Am adus oameni care lucrează cu drag alături de acești copii, în special pe individualizer,  antrenori care într-adevăr ca fotbaliști au fost de un talent uluitor, iar acum la maturitate chiar au o dragoste aparte pentru fotbal și își doresc din suflet să scoată generații de fotbaliști care știu să lovească mingea cum trebuie încă de la nivelul copiilor și juniorilor', a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton