Ce ținută a purtat Catrinel Marlon pe covorul roșu, la Cannes 2023. A avut perucă și a atras toate privirile

 Calin Maria Bianca
.

Ce ținută a purtat Catrinel Marlon pe covorul roșu, la Cannes 2023. A optat pentru o perucă scurtă și a atras toate privirile. Așa cum ne-a obișnuit, Catrinel Marlon a reușit, din nou, să facă furori cu prezența ei. Bineînțeles, a avut o nouă apariţie de senzaţie, atrăgând întreaga atenţie de la Cannes 2023, unde au fost numeroase vedete, inclusiv Dana Rogoz sau Gina Chirilă, care și ele la rândul lor au avut o ținută impresionantă pentru covorul roșu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita Catrinel Marlon cucerește pe toată lumea de fiecare dată când își face simțită prezența. Ei bine, nici pe covorul roșu, la Cannes 2023, lucrurile nu puteau să stea altfel, așa că frumoasa româncă a avut mare grijă la ținuta aleasă, dar și look-ul pe care l-a avut la final.

whatsapp-image-2023-05-25-at-13.19.50whatsapp-image-2023-05-25-at-13.19.50

Nu, nu a avut o rochie colorată, pompoasă, mare sau extravagantă, ci opusul acestor lucruri. Catrinel Marlon a ales o rochie simplă, în genul unei rochii de mireasă, all white. Prin simplitatea rochiei, acesta i-a oferit o notă mare de eleganță prin accesoriile purtate dar și prin machiajul ales și coafura pentru care a optat.

Citește și: Cum arăta Catrinel Marlon în copilărie

Citește și: Catrinel Marlon, într-o ţinută foarte stylish la Săptămâna Modei de la Milano

Citește și: Cutremur de 6,6 grade în Columbia, după ce Irina Fodor a ajuns la America Express: „Nu a fost prea drăguț…”

Citește și: Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2023: 'Am supraviețuit. Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu'

Ce ținută a purtat Catrinel Marlon pe covorul roșu, la Cannes 2023

După ce Dana Rogoz și Gina Chirilă au strălucit pe covorul roșu, a venit și rândul Catrinelei Marlon, care spre surprinderea tuturor a purtat o rochie mai simplă ca oricând. Ce-i drept, stilul ei este unul nonconformist, însă mereu elegant, special și unic. Prin urmare, fotomodelul a îmbrăcat o rochie albă, cu crăpătură adâncă pe picior, asortând bijuterii strălucitoare, Chopard.

De asemenea, fiindcă este mereu atentă la orice detaliu, când a venit vorba de machiaj, a optat pentru unul discret la ochi, dar cu ruj roșu pe buze.

Catrinel Marlon a optat pentru o perucă scurtă și o ținută all white

Ei bine, la o ținută all white, misterioasă și plină de rafinament, machiajul în nuanțe de nude a picat foarte bine. Totodată, rujul roșu i-a scos trăsăturile feței în evidență, dar și coafura. Nu, nu a ales un look extravagant și nici nu a vrut să apară cu părul lung, așa că a optat pentru perucă scurtă de culoare castaniu închis, care i-a definit perfect întreaga ținută.

După Cannes 2023, Catrinel Marlon și-a continuat seara la o petrecere exclusivistă

Seara nu s-a încheiat la Cannes 2023 pentru Catrinel Marlon, asta deoarece fotomodelul a mers apoi la o petrecere exclusivită a casei de bijuterii Chopard, unde a avut loc și o prezentare de modă la care au participat nume importante din industrie, iar Catrinel Marlon a impresionat cu aceeași ținută, făcând furori printre persoanele speciale prezente.

De asemenea, la petrecerea exclusivită, Catrinel Marlon s-a întâlnit și cu Naomi Campbell, cu care s-a și fotografia, explicând printr-un mesaj în mediul online cât de mult o apreciază.

„Regina și favorita mea dintotdeauna ?', a fost descrierea folosită de vedetă pe Instagram

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton