Cum arată și unde lucrează acum Dana Mladin: "Românii încă mă recunosc pe stradă ca fata de la Şcoala Vedetelor"

 Dumba Gabriela
.

O mai țineți minte pe Dana Mladin de la Şcoala Vedetelor'? Fosta prezentatoare este acum în spatele proiectului Şef sub acoperire' de la Pro TV, în calitate de producător. Ca toată lumea, și Dana a avut de pierdut din cauza pandemiei COVID-19, dar are și lucruri pentru care să fie recunoscătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dana Mladin avea doar trei ani atunci când a călcat pentru prima dată într-un platou de televiziune și a știut încă din copilărie că acesta este drumul pe care va merge atunci când va fi mare. Și dacă profesional, „anul pandemiei” i-a oferit Danei șansa de a încerca lucruri noi, personal nu i-a mers foarte bine.

dana-mladin-la-aeroportdana-mladin-la-aeroport

„Am pierdut întâlnirile cu prietenii. Am câştigat în comunicarea la distanţă. Am pierdut bani, cumpărându-mi sute de măşti de la chinezi. Am câştigat timp pentru mişcare. Pe care l-am pierdut… Am pierdut vacanţe. Am câştigat anticorpi!”, a declarat Dana Mladin pentru Click!.

O împătimită a călătoriilor, Dana spune, printre „lacrimi de crocodil”, că 2020 i-a anulat multe călătorii, însă nu va renunța cu una, cu două la planurile ei și este decisă să recupereze vacanțele pierdute din cauza restricțiilor COVID-19.

„Am pierdut patru vacanţe în 2020. Asia de ziua mea, un Bruges, o Londra şi Cinque Terre. Dar nu mă las până nu le recuperez… De cele mai multe ori merg singură. De când am realizat că nu mă mai potrivesc la perioade şi gen de vacanţă cu prietenii mei şi de când sunt singură.”, a mai spus Dana.

Citește și: Larisa, primele declarații după întâlnirea cu Alin Oprea la Tribunal. Fiica lor a ajuns la psiholog:’Ne-a îmbolnăvit pe toți’

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică’ / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

„Românii încă mă recunosc pe stradă”

Cunoscută pentru proiectul Școala Vedetelor, Dana Mladin și-a continuat cariera în televiziune, chiar dacă nu s-a mai expus atât de mult.

„Sunt conştientă că nu mai ştie lumea nimic despre mine, dar nu mă deran­jează absolut deloc acest lucru. Probabil, numai de pe Facebook mai ştiu oamenii ce fac, deşi postările mele sunt legate aproape în totalitate de vacanţe. Lumea mă ştie din călătorii, când lucrez… nu prea.

Interesant este, şi mă bucură acest fapt, că românii încă mă recunosc pe stradă ca „fata de la Şcoala Vedetelor’. Este gro­zav şi onorant pentru mine, că acel moment din istoria TVR a rămas atât de puternic în memoria publicului. Majoritatea lor ştiu emisiunile pe care le fac, dar nu ştiu că eu le produc.

Dar nu mă de­ranjează deloc că lumea nu ştie că eu am produs, de pildă, „Surprize, sur­prize’, că ale mele sunt „Next Star’, „Plasa de stele’ şi atâtea alte emi­siuni. Plus, cele cam cinci­sprezece Revelioane de la Antenă. Îmi place rolul meu din spatele cortinei, nu mi-e dor deloc de timpurile când eram vizibilă.

Am avut norocul ca în toată cariera mea de până acum să fac emisiuni care au plăcut publicului. Longevitatea lor, în com­paraţie cu alte emisiuni, este o dovadă în acest sens. În plus, unele au creat mode, tendinţe în televiziune…', declara Dana Mladin într-un interviu mai vechi pentru Formula AS.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton