Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Cred că pe noi ne-a unit suferința”

 Lupescu Anca
.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea. Ea a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin nu a vrut să dezvăluie cum a fost cucerită de Adrian Brâncoevanu. Diva a mai povestit că nu a fost dragoste la prima vedere, dar că i-au unit două evenimente dureroase.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos', a spus Andreea Marin.

Andreea Marin nu se grăbește să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a vorbit despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care se iubeşte de câţiva ani. Căsătorită deja de trei ori până acum, fosta „Zână a Surprizelor nu se mai grăbeşte să facă pasul cel mare, mărturisind că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe care nu simte, deocamdată, nevoia să o ducă la nivelul următor.

images-3-4images-3-4

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!, a spus Andreea Marin într-o emisiune TV.

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa. De puţin timp, însă, Ionuţ Brâncoveanu s-a mutat în Bucureşti şi apropiaţii celor doi cred că la anul urmează nunta.

Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună, declara, în luna martie, Andreea Marin.

Citește și: De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară!Primele imagini cu iubita însărcinată în 4 luni

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit., a spus Andreea Marin exclusiv pentru VIVA!, în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton