Cum arată și cum se simte actrița Selma Blair, la 2 ani după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă: "Am început cumva să-mi fac planurile pentru moarte"

 Laciu Andreea
.

În anul 2018, actrița Selma Blair primea o lovitură înfiorătoare, atunci când medicii au anunțat-o că suferă de scleroză multiplă. Cu toate că diagnosticul acesta i-a dat viața peste cap, Selma se încăpățânează să lupte mai departe. Alături îi sunt fiul și iubitul, care o sprijină necondiționat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În luna octombrie, anul 2018, actrița făcea public anunțul dureros. Atunci a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, însă simptomele le simțea deja de câțiva ani. O bună perioadă de timp nu a știut sigur ce se întâmplă, de fapt, cu corpul ei. I s-a propus să încerce un transplant de celule stem, dar și chimioterapie.

„Sunt handicapată. Mi se întâmplă să cad. Scap obiecte. Memoria îmi este înceţoşată. Chiar nu aveam nicio intenţie să fac aceste lucruri, mă gândeam că nu vreau să-mi distrug ce mai rămăsese din corpul meu. Mă gândeam doar: «De ce să bag în mine acest drog oribil care este chimioterapia? Nu am cancer. Dar efectiv mi-am dat seama că nu mai am nicio soluţie”, a povestit Selma Blair.

Premiere of Revolution Studios’ & Columbia Pictures’ „Hellboy”Premiere of Revolution Studios’ & Columbia Pictures’ „Hellboy”

Cum arată acum actrița Selma Blair

Corpul actriței a fost devastat de ședințele de chimioterapie. Însă, datorită tratamentului cu celule stem, a reușit să supraviețuiască. Încearcă să se bucure de viață cât de mult poate și postează adesea fotografii pe contul ei de Instagram.

„Am fost avertizată, aşa că am început cumva să-mi fac planurile pentru moarte şi i-am spus asta fiului meu, iar el mi-a zis că ar prefera să fiu incinerată. Am făcut mai multă chimioterapie decât face în mod obişnuit un pacinet bolnav de cancer, aproape că te ucide cantitatea pe care am făcut-o eu, însă celulele stem m-au ajutat să supravieţuiesc, afirma Selma Blair.

Citește și: Apropieri suspecte între Pepe și Raluka. Au ieșit împreună în oraș, de două ori într-o săptămână

Citește și: E frumoasă și arată sănătos, dar… Selma Blair suferă de scleroză multiplă. Actrița a descris chinurile prin care trece. Nu mai poate merge fără baston

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat, în plin scandal cu Gabi Bădălău:„Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată'

În ce stare se află acum îndrăgita actriță

Așa cum se poate observa și din postările ei de pe Instagram, Selma Blair încearcă să fie cât mai activă cu putință. Una dintre activitățile care o ajută enorm este echitația. Actrița în vârstă de 48 de ani se plimbă destul de des prin oraș și alături de iubitul ei. Cu toate că se deplasează greu, având nevoie de baston sau de o bicicletă specială, Selma încearcă să se bucure de viață.

Ron Carlson nu a dat bir cu fugiții, fiindu-i alături la greu iubitei sale. Cu siguranță că acest lucru, precum și dragostea fiului ei, o fac pe îndrăgita actriță să lupte în continuare. Medicii au avertizat-o, în urmă cu trei ani, să se pregătească pentru moarte, dar nu se dă bătută.

Cum a reacționat actrița, când a aflat diagnosticul

După o perioadă lungă, plină de incertitudini, Selma afla diagnosticul. În acel moment, nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns.

„Nu erau lacrimi de panică, erau lacrimi pentru că mi-am dat seama că va trebui să cedez corpului meu care își pierde controlul. Și m-am simțit și ușurată, deoarece, de când s-a născut fiul meu, am tot avut pusee cauzate de scleroza multiplă și nu eram conștientă de asta. Așa că luam medicamente, beam, aveam dureri.

Nu beam mereu, dar erau momente în care nu mai rezistam. Ajunsesem în punctul în care îmi spuneam că trebuie să merg la lucru și să stau trează. Mi-am lăsat fiul la școală și înainte să ajung acasă am tras pe dreapta și m-am culcat în mașină. Și m-am simțit rușinată. Făceam tot ce puteam, eram o mamă bună, dar mă omora', a povestit Selma Blair, pentru BBC.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton