Horoscopul lunii martie. Zodiile pentru care se anunță schimbări în carieră

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii martie vine cu vești bune pentru unele zodii, în plan profesional pentru anumiți nativi sau în plan amoros pentru alții. Iată ce prezic astrele și la ce trebuie să fie atenți nativii în perioada următoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop martie – BERBEC

Cariera este pe primul loc pentru voi în această lună, iar eforturile din ultima vreme își arată acum roadele. Primiți prima aceea la care visați de ceva timp sau semnați acel contract la care râvniți, iar situația financiară se îmbunătățește considerabil.

Horoscop martie – TAUR

Iese soarele și pe strada voastră în martie! Se risipesc gândurile negative, aveți ceva mai multă poftă de viață, de lucruri noi și oameni care să vă ajute să evoluați, atât emoțional, cât și profesional. Simțiți că a venit vremea să ieșiți din zona de confort!

Horoscop martie – GEMENI

Planeta Marte vă determină să vă îndreptați toată atenția asupra voastră. Căpătați puterea de a schimba lucrurile care nu mai funcționează, vă îndepărtați de oamenii care vă trag în jos și de situațiile care vă fură energia și pofta de viață.

Horoscop martie – RAC

V-au obosit ritmul în care s-a desfășurat viața voastră până acum și caruselul de emoții, de la foarte bine la foarte rău, prin care ați trecut recent. Din fericire, urmează o perioadă de liniște în care vă veți
pune gândurile în ordine și veți face planuri de viitor.

Horoscop martie – LEU

Stați ceva mai prost cu nervii în martie și nu mai aveți răbdare să așteptați ca oamenii din jur să facă lucrurile pe care le doriți de la ei. Sunteți irascibili, iar asta poate isca unele conflicte atât în relația cu partenerul, cât și la locul de muncă. Fiți cumpătați!

Horoscop martie – FECIOARĂ

Uranus vă dă poftă de muncă, idei noi, dorința de a evolua profesional și de a face tot ce vă stă în putință pentru a le demonstra șefilor că meritați o funcție mai înaltă și, implicit, mai mulți bani. Succesul acesta va stârni, însă, invidia și bârfele colegilor.

Horoscop martie – BALANȚĂ

Anxietatea vă dă de furcă și poate strica unele relații cu persoanele apropiate sau la locul de muncă. Nu ezitați să apelați la ajutor dacă nu vă simțiți bine, faceți terapii menite să vă liniștească, profitați de vremea frumoasă și petreceți timp în natură!

Horoscop martie – SCORPION

Luna vă face și mai sensibili în martie, aveți tendința să plângeți din orice, vă emoționează totul în jur și empatia atinge cote maxime. Sănătatea fizică va fi foarte mult conectată cu starea mentală în acest moment, așa că exprimați-vă sentimentele.

Horoscop martie – SĂGETĂTOR

Datorită lui Marte, veți fi empatici și fericiți să îi ajutați pe ceilalți să rezolve anumite dificultăți din viața lor. Aveți însă tendința de a-i manipula în scop personal, odată ce simțiți că vă acordă încrederea lor. Astrele vă sfătuiesc să nu faceți asta!

Horoscop martie – CAPRICORN

Uranus vine cu schimbări majore, inclusiv pe plan amoros. Vă puteți aștepta la o declarație de dragoste de la un prieten vechi, pe care niciodată nu l-ați văzut cu alți ochi. Martie vă va încărca cu o cantitate enormă de energie mentală – orice ați face, veți face bine!

Horoscop martie – VĂRSĂTOR

Mercur vă dă energie și vă face curioși să învățați lucruri noi, vă înscrieți la diverse cursuri, sunteți însetați de cunoaștere. Însă poate aduce și ceva neînțelegeri cu familia… Ca să evitați asta, luați-vă o zi liberă, pe care să o petreceți alături de cei dragi.

Horoscop martie – PEȘTI

În martie, Soarele va avea cea mai semnificativă influență asupra voastră. În mod similar cu această stea, veți fi plini de încredere și generozitate. Există șanse să vă schimbați radical cariera, însă trebuie să fiți ceva mai diplomați și mai puțin exigenți cu voi.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton