Cum arată Sharon Stone, la 63 de ani. A strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Zurich

 Dumba Gabriela
.

La 63 de ani, Sharon Stone a strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film din Zurich, unde a fost premiată pentru întreaga carieră, apariția ei fiind considerată una „wow” de către presa de specialitate. Actrița care s-a făcut remarcată în 1992 în filmul Basic Instinct a primit premiul Golden Icon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce a uimit cu apariția sa la Festivalul de Film de la Cannes, unde a purtat o rochie bleu ciel din tulle, plină de flori viu colorate, Sharon Stone a a optat, la Zurich, pentru o rochie cu paiete aurii, creată de Dolce and Gabbana. În mesajul de mulțumire Sharon Stone a vorbit despre problemele din industria filmului, care este uneori opresivă cu femeile din domeniu, spune actrița.

Zurich Film Festival – Sharon Stone HonoredZurich Film Festival – Sharon Stone Honored

„Este cu adevărat ceva uimitor să-ți vezi toată viața într-un film, să-ți vezi întreaga copilărie, vârsta mijlocie și bătrânețea cum se derulează toate chiar în fața ta. Este într-adevăr minunat„, a transmis Sharon Stone în mesajul de mulțumire.

Citește și: Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase: „O să i-o dau!

Citește și: Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: „A ales o ținută extrem de…

Citește și: Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID în timpul sarcinii

Sharon Stone a apărut de multe ori fără machiaj

Sharon Stone are un spirit tânăr și reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Actrița arată foarte bine și nu se sfiește să o arate ori de câte ori are ocazia. Diva nu-și ascunde mereu chipul în spatele produselor de make-up profesioniste, ci a avut curajul să posteze în repetate rânduri fotografii cu ea nemachiată.

Cu timpul, Sharon Stone a acceptat că îmbătrânește, iar într-un interviu acordat revistei Vogue e precizat că simte mai bine în pielea ei la 62 de ani, decât se simțea în urmă cu 20 de ani:

‘Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică’, a spus Sharon Stone.

Actrița a învățat cât este de important să-și iubească trupul și să-și modeleze silueta astfel încât să iubească ceea ce vede în oglindă.

Cum arată Sharon Stone, la 63 de ani și cum se menține

Vedeta face mult sport:merge la sala de fitness, înoată, merge la masaj și la saună.‘Acum îmi iubesc mult corpul. Îi sunt datoare trupului meu pentru că nimeni nu îmi mai spune ca în tinerețe: vezi că ai gambele prea groase, vezi că nu mai ai talie sau ai grijă că începi să faci gușă’, a mai declarat Sharon Stone.

Ea menționat că adoră ceaiul și ciocolata neagră, însă nu consumă deloc alcool.

„Îmi place mâncarea curată, pregătită cât mai simplu posibil. Mănânc peşte şi brânză. Îmi plac fripturile şi îmi priesc pentru că am un nivel foarte scăzut al colesterolului şi presiunea sângelui scăzută. Această dietă nu este bună pentru fiecare, trebuie să consulţi medicul, a mai menționat actrița.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton