Scandal în Grupul Vouă între Victor Yila și Adrian Fetecău: „Este caz penal, o să vadă el”

 Sutiu Theodora
.

Victor Yila din grupul Vouă, îl acuză fostul lui coleg, Adrian Fetecău, că folosește ilegal numele trupei umoristice, deși nu mai face parte din acesta de 12 ani. Tot scandalul dintre cei doi pare să fi pornit de la faptul că ambii și-o doresc în echipa lor pe actrița Marinela Chelaru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși nu a adus vorba despre acest subiect timp de 12 ani, acum, Victor Yila a decis să spună tot. Actorul își amenință fostul coleg cu tribunalul.

voua-1voua-1

„Adrian Fetecău a fost dat afară, de vreo 12 ani, noi suntem grupul 'Vouă'. Pe toate afișele spectacolelor lui scrie Vouă, dar trișează, când se duce la negocieri!

Este caz penal, o să vadă el, se joacă clar cu focul, vom fi în instanță cu el!', a declarat Victor Yila pentru Impact.ro.

Scandal în Grupul Vouă între Victor Yila și Adrian Fetecău

Pe de altă parte, Adrian Fetecău se apără și spune că numele Vouă îl aparține, deși nu l-a înregistrat niciodată la OSIM pentru că i-ar fi fost furat.

„Grupul Vouă a fost înființat de mine, în 1982, numele este plecat din mintea mea, dat de mine. Nu am plătit marca, nu mi s-a părut normal să înregistrez un nume pe care l-am dat eu, astfel că, un fost coleg, dar nu este vorba despre Victor, a înregistrat, pe furiș, sintagma Grupul Vouă, la OSIM.

Dar n-a înregistrat cuvântul vouă, nu poți să-l scoți din vocabularul curent, e ca brânză sau viezure. Moral, eu dețin marca, așa că îmi desfășor activitatea în continuare.

Inițial, s-a numit Cenaclul Vouă', până când Adrian Păunescu a avut probleme și se cam interzise termenul de cenaclu', a declarat Adrian Fetecău de la Grupul Vouă, potrivit aceleași surse.

Citește și: Adrian Fetecău: „Trei membri ai grupului Vouă au avut COVID”

Citește și: Florin Chilian, despre secretul piesei Iubi

Citește și: Adevărul dureros despre moartea subită a Andei Calugăreanu, dezvăluit după 30 de ani

Adrian Fetecău, supărat pe foștii lui colegi

Totodată, Adrian Fetecău de la Grupul Vouă spune că este foarte dezamăgit de foștii lui colegi, care nu îi sunt recunoscători de ajutor.

„E loc pentru toată lumea, de ce să ne certăm? Pe Victor Yila eu l-am adus în grup, în 2002, am colaborat foarte bine, mi l-a recomandat regizorul Dan Tudor, pe atunci Victor juca la Teatrul de Comedie. Victor Yila a venit într-un grup deja format, la 20 de ani de la înființare, să-mi fie recunoscător că a lucrat alături de noi', a mai spus actorul.

Se „bat' pe Marinela Chelaru

Se pare că Victor Yila și Adrian Fetecău și-o doresc amândoi în trupă pe actrița Marinela Chelaru. Victor Yila a declarat: „A, Marinela Chelaru e de partea noastră. Nu e cu Adrian, cu noi joacă în spectacole, Adrian are altă echipă'.

Același lucru îl susține însă și Adrian Fetecău: „Marinela n-a colaborat niciodată cu ceilalți, ci cu mine, acum trei-patru ani a filmat cu noi, la TVR. La Național TV încă se difuzează filmările cu grupul Vouă, înregistrate până în decembrie 2009, când de altfel ne-am și despărțit', a spus actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton