Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a adus-o în prag de sinucidere: „Mă trezeam dimineața....”

 Sutiu Theodora
.

Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a trăit-o. Deși pare greu de crezut, Andreea Marin, vedeta care cucerește de ani întregi pe toată lumea cu zâmbetul ei special, s-a confruntat în trecut cu depresia și a fost la un pas de sinucidere. „Zâna' a suferit ani întregi din cauza anxietății, problemă peste care până la urmă a trecut cu ajutorul terapiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a trăit-o. Vedeta recunoaște că multă vreme nu a fost înstare să recunoască că are o problemă. Dar, când a realizat că depresia este o boală, Andreea Marin s-a decis să ia măsuri pentru a își proteja sănătatea.

andreea-1-2andreea-1-2

„Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună.

Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva.

Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai', a declarat Andreea Marin, la Kanal D.

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva:’Niciun om întreg la minte…’

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Citește și: Monica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr.

Citește și: Delia și-a dus nepoții în culise la X Factor

Andreea Marin, despre depresia care îi amenința sănătatea

Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a trăit-o. Prezentatoarea TV spune că i-a luat un an și jumătate să se recupereaze să se vindece de anxientate, iar stările pe care le-a trăit înainte de a apela la specialiștii în sănătate mintală, ajunseseră să fie de nesuportat.

„După un an și jumătate mi-am restabilit acest echilibru, repet pentru cei care nu știu, treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja… și ce supărare să fi avut peste noapte?!

Am luat un medicament care a avut acest efect advers. Da, e adevărat am fost la un pas de a mă sinucide.

Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece?

Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat? Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema?, a mai spus Andreea Marin despre perioadă în care suferea de depresie.

Andreea Marin: „Cum aș putea eu să-mi las copilul fără mamă'

Andreaa Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a trăit-o. Totodată, ea mărturisește că un episod nefericit a făcut-o să realizeze că are o problemă. Este vorba despre moartea subită a Mădălinei Manole.

„E de neînțeles în ochii celor care, poate, n-au experiență sau n-au aflat ce înseamnă depresia și anxietatea. Iar ție îți vine să spui: vreau să-i eliberez pe toți de povara care sunt, vreau să renunț la viață.

O prostie, știu! Așa o văd azi. Dar atunci așa gândeam. Văzând ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, m-am gândit: cum aș putea eu să-mi las copilul fără mamă??

Și-atunci am luat această cale a specialiștilor și sfătuiesc pe oricine să facă la fel, să creadă în specialiști', și-a încheiat Andreea Marin confesiunea despre lupta ei cu depresia.

Moartea subită a Mădălinei Manole

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni.

I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală..

„Fata cu părul de foc' nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton