Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot. Apariție surprinzătoare la un eveniment

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot. Asta s-au întrebat de-a lungul timpului fanii lui, după ce, în urmă cu ani buni, el a luat decizia radicală. Deși a luat calea bisericii, se pare că nu a renunțat de tot la lumea artistică. Iată ce apariție surprinzătoare a avut la Gala Cineaștilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot și a divorțat după 21 de ani de căsnicie. Este întrebarea ce a stat pe buzele a sute de fani, după ce el a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să urmeze calea bisericii. Recent, le-a făcut admiratorilor o supriză și a apărut la Gala Cineaștilor, dovadă că nu a uitat de colegii lui artiști.

o1-8o1-8

Ovidiu Cuncea a surprins pe toată lumea atunci când a devenit diacon. Fiind obișnuiți cu el în ipostaza de actor, mulți s-au mirat de hotărârea lui. Ei bine, cu toate că aparițiile lui în spațiul public sunt foarte rare, se pare că nu a uitat de tot de actorie. El a participant de curând la Gala Cineaștilor, eveniment la care s-a întâlnit cu alți mari artiști.

Citește și: Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie.Primele imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Cum se simt gemenii Alinei Laufer la 7 luni de când s-au născut prematur:„A fost intubat mult timp și…'

Citește și: Shift și Connect-R, impresionați de mama Alexandrei Ungureanu la Asia Express:„Ne-ați făcut să fim mai bărbați'

Citește și: Cine este Diana Lupescu, soția lui Mircea Diaconu.Cum a început povestea de iubire dintre ei

Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot

Ovidiu Cuncea a fost foarte încântât să-și revadă foștii colegi de breaslă, la Gala UCIN de anul acesta. De când s-a făcut preot, el nu mai oferă interviuri, deoarece, spune el, Biserica nu ar fi de acord, notează cancan.ro. Mimica lui a vorbit însă de la sine și s-a putut vedea că este foarte fericit.

Ovidiu Cuncea a zâmbit permanent la Gala Cineaștilor. A renunțat la straiele preoțești și a îmbrăcat un costum special, de culoase gri, pentru acest eveniment. Pe dedesubt, el a purtat o cămașă albă, asortată cu o cravată gri deschis, ce i-a complet perfect ținuta. După cum puteți vedea și dumneavoastră în GALERIA FOTO, a stat mereu alături de foștii lui colegi, bucurându-se să-i revadă. Printre fostele sale colege s-au numărat Eugenia Șeraban și Monica Davidescu.

Ovidiu Cuncea a fost hirotonit în Grecia

Ovidiu Cuncea a fost hirotonit în Grecia. Cu puțin timp înainte, el fusese la un pas să renunțe. Rugându-se, el a înțeles în cele din urmă că asta trebuie să facă și, spune el, „s-a limpezit totul'. Acesta urmase seminarul teologic înainte de anii 90 și deși inițial se făcuse actor, simțea mereu că, de fapt, calea lui era alta.

„Am făcut seminarul teologic, înainte de 90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni. Se naște de undeva.

Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja.

Înainte de hirotonie, am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că, dacă deranjez, să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul', spunea Ovidiu Cuncea la emisiunea Vorbește Lumea' de pe Pro TV, în urmă cu ceva timp.

A susținut că a văzut-o pe Fecioara Maria ieșind din icoană

În urmă cu ceva timp, Ovidiu Cuncea ne-a povestit că ar fi văzut-o pe Fecioara Maria ieșind din icoană și că Ea i-ar fi transmis și un mesaj. I-ar fi spus să nu-i fie frică să-l slujească pe Mântuitorul Hristos.

„Am văzut-o ieșind din icoană. Și îmi spunea: Nu îți fie frică, o să slujești fiului meu, Mântuitorul Hristos. Apoi mi-a luat toată frica. Chiar prietenii m-au întrebat apoi și le-am spus că nu mai am frică.

Acum m-am gândit că mai am. Mi-e frică ca nu cumva să nu mai am bucuria clipei pe care o trăiesc. Să cunoști majoritatea lucrurilor și să nu te mai bucuri', ne-a declarat el, acum ceva timp.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton