Cu ce s-a ocupat Andrei Aradits din serialul Vlad, înainte să fie celebru: "N-am luat banii, dar mita la noi este..."

 Dumba Gabriela
.

Lui Andrei Aradits din serialul Vlad i se deschid acum toate ușile, însă își amintește cum era viața lui când nu era celebru, când ocupația sa era cu totul alta decât să învețe roluri. Astfel, actorul din Vlad s-a aflat, la un moment dat, în postura de a lua mită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu mulți ani în urmă, Andrei Aradits a fost președinte al unei asociații de proprietari din Colentina și timp de zece ani s-a ocupat de problemele locatarilor. Nu puține sunt amintirile amuzante din acea perioadă, însă actorul din Vlad reține în mod special o întâmplare pe care a povestit-o pentru impact.ro.

351f6175adcc02a021351f6175adcc02a021

„Trebuia să reparăm terasa blocului. Așa că am căutat pe internet mai multe firme, am trimis emailuri și vreo șase dintre ele au răspuns. Una dintre ele mi-a spus ceva de genul:

Facem o propunere incipientă, ca să aprobe Comitetul, și apoi discutăm, că avem ceva pus deoparte și pentru domnul președinte, vreo 200 de lei.

Vă dați seama că dacă unui pârlit de președinte de bloc i s-a propus asta, ce chestie structurală e mita la noi. Sigur că nu am luat acei bani!„, își amintește Andrei Aradits.

'Cariera' de președinte al asociației a luat sfârșit în modul cel mai natural cu putință, Aradits și familia sa mutându-se între timp. Mai în glumă, mai în serios, Andrei Aradits crede că ar putea cocheta și cu o carieră politică:

„Am o vârstă, cât o să mai fiu distribuit în roluri de june prim!”, glumește el pe tema asta, adăugând însă cu seriozitate că există „doi sau trei politicieni” în care are încredere.

Citește și: Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Sunt împreună de 18 ani

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, mesaj emoționant pentru fratele său:„Ești bogat atunci când…’

Cu ce s-a ocupat Andrei Aradits din serialul Vlad, înainte să fie celebru

Pentru Andrei Virgil Aradits, 47 de ani, a fi vedetă în România nu e chiar un lucru cu care să te mândrești în gura mare.

„A fi vedetă în spațiul carpato-danubiano-pontic are ceva peiorativ. Băi, vedeto! Sună într-un anume fel, nu neapărat cel mai plăcut. Dar a fi actor e altceva!

Actorul are ceva mai nobil!, sună mărturisirea sinceră a celui care nu ezită să recunoască și că e un ungur născut în Colentina'”, a mai spus Andrei Aradits.

Absolvent de UNATC în 1996, la clasa renumitului Florin Zamfirescu, Andrei Aradits a jucat pe diverse scene bucureștene, fie la Teatrul Evreiesc de Stat, fie la Teatrul Bulandra sau la Teatrul Național din București.

Andrei Aradits a debutat în lumea cinematografiei, în anul 2002, cu serialul „În familie', urmat de „Mafalda di Savoia' și „Efect 30'.

Cele mai sonore din carieră rămân însă „Narcisa Sălbatică', difuzat cu mai bine de un deceniu în urmă la Antena 1, dar şi „Vlad', cel care ține capul de afiș în ultimii trei ani la PRO TV.

Celebritatea sa a fost completată cu rolul de jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva', unde a făcut echipă cu Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan.

„Nu pot spune că a fi cunoscut e un lucru obositor, nu, e plăcut! Dar avantajele vin mai ales în relația cu instituțiile statului. La Fisc, spre exemplu, nu ți se mai răspunde acru, ci cu un , urmat de un zâmbet!, sintetizează el cel mai bine avantajele de a fi cunoscut”, a mai spus actorul din Vlad.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton