Cum arată noua casă a Roxanei Nemeș. Lucrările sunt aproape gata: „Aici, o altă baie cu camera copilului...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat cum arată noua casă a Roxanei Nemeș. Artista și soțul ei, Călin Hagima, se vor muta curând în noua lor locuință, mult mai încăpătoare, având în vedere că lucrările sunt aproape gata. Deși nu e totul finisat, cântăreața le-a împărtășit deja internauților câteva imagini de senzație cu vila. Conform spuselor ei, au făcut deja și camera copilului, pentru că-și doresc să devină părinți cât mai repede posibil!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată noua casă a Roxanei Nemeș? Asta s-au întrebat fanii ei, după ce s-a aflat că, din dorința de a locui într-un spațiu mai încăpător, ea și soțul ei au început să-și construiască deja o nouă locuință. Așadar, se pare că după jumătate de an de la căsătorie, vedeta și partenerul ei, Călin Hagima, se vor muta la casa lor, cea mult visată.

roxana-nemes-1roxana-nemes-1

Roxana Nemeș e o prezență destul de activă pe rețelele de socializare. Indiferent de subiect, cântăreața nu ezită să le povestească fanilor despre tot ce e nou în viața ei. Recent, într-un clip video postat pe Facebook, aceasta le-a dezvăluit cum arată noua ei casă, în care se va muta cu soțul său. Construcția nu a fost încă finalizată și mai durează câteva luni până va fi gata. Aceasta are piscină în curte și dressing la subsol.

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă.A fost cumpărată la reduceri

Citește și: Roxana Nemeș, primele declarații după ce s-a căsătorit:”Am crezut că o să plâng, dar…”

Citește și: Doctorița din Focșani, care a contestat procesul câștigat de Andreea Esca, a pierdut din nou.Cât are de plătit, cheltuieli de judecată

Citește și: Fiica lui Dan Diaconescu, olimpică pe țară la Biologie, va intra la facultatea de Medicină fără examen.Dona vrea să obțină „Premiul Nobel”

Cum arată noua casă a Roxanei Nemeș

Anul trecut, Roxana Nemeș și-a unit destinul cu cel al soțului ei, Călin Hagima. Acum, vedeta e din nou în culmea fericirii, pentru că a început construirea noii lor locuințe, o casă spectaculoasă, cu etaj. Construcția are o sufragerie spațioasă, o bucătărie încăpătoare, iar la etaj dispune de mai multe camere: dormitorul matrimonial, al copilului, dar și un birou.

„Sunt foarte fericită că ne-am luat casă. Abia aștept să o terminăm. Încă mai avem mult, mult de lucru al ea, dar am dărâmat, am pus, am făcut, este haos. Dar am vrut să vă arăt ce am făcut până acum și să îmi dați sfaturi cine, ce știe, ce să mai fac de acum încolo.

Avem aici încălzirea în pardoseală și hai sus. Aici o să avem biroul cu o baie atașată. Aici o altă baie cu camera copilului, cu dressing frumos, aia, aia, iar aici dormitorul nostru, care nu vine singur, pentru că avem spațiu, o să fie și livingul dormitorului, unde va fi zona de relaxare, jacuzzi. Avem și dressingul soțului și baia noastră', a povestit Roxana Nemeș.

Lucrările sunt aproape gata

Roxana Nemeș s-a arătat extrem de încântată de faptul că o să aibă un dressing imens la subsol. Arde de nerăbdare să-l amenajeze după bunul plac. La fel de entuziasmată e și de grădina cu piscină.

„Mergem jos acum. Aici avem baia la parter, avem și garajul, care e plin de ciment, și aici bucătăria pe care mi-am dorit-o toată viața. Este mare, este spațioasă. Avem și terasă, unde lucrează acum muncitorii. Și aici e piscina. Abia aștept să fie gata. Și la demisol este viitorul meu dressing', a continuat ea, pe Facebook.

cover-VIVA-iunie-2022-small1-35cover-VIVA-iunie-2022-small1-35

Artista își dorește să devină mamă

Într-un interviu pentru Antena Stars, Roxana Nemeș a mărturisit că noua ei locuință e un vis împlinit, atât pentru ea, cât și pentru soțul ei.

„Sunt foarte fericită. E un alt vis împlinit, e o nouă etapă pentru noi. E un proiect destul de mare, o să mai dureze puțin, dar abia așteptăm să fie gata. Visăm noapte, suntem super fericiți (…) O să fie frumos, sper ca la finalul verii să fac baie în piscina noastră', a declarat ea pentru sursa citată.

Roxana Nemeș și partenerul ei de viață, Călin Hagima, s-au căsătorit în septembrie 2021. Cei doi își doresc să devină părinți în curând și „lucrează' de mult timp la asta. Momentan, nu a rămas încă însărcinată.

„Noi muncim de mult timp în sensul ăsta. Nu mai am răbdare, vreau să fiu mamă tânără, să fiu prietenă cu copilul meu. E momentul perfect pentru asta. Ne dorim foarte mult să devenim părinţi', a mai declarat artista într-un interviu.

Sursă foto: Libertatea, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton