Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a plâns la revenirea în țară! Cine l-a așteptat la aeroport pe Războinic 

 Borcilă Andreea
.

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a plâns la revenirea în țară. Concurenții de la emisiunea de supraviețuire s-au întors din Republica Dominicană în România, iar la aeroport i-au așteptat zeci de fani, prieteni apropiați, rude, familie, care i-au aplaudat pe Faimoși și pe Războinici și le-au scandat numele. Încă de pe hol, Alex Delea a fost vizibil emoționat, mai ales la întâlnirea cu cele mai importante femei din viața lui! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Faimoșii și Războinicii s-au întors din Republica Dominicană, acolo unde au avut parte de aventura vieții lor. La aeroport, foștii concurenți de la Survivor România 2022 au fost așteptați de către cei dragi, care i-au aplaudat minute în șir și le-au scandat numele. Ionuț Popa și-a îmbrățișat băiețelul, Blaze s-a întâlnit cu frumoasa lui iubită, Alex Nedelcu și-a strâns fetița în brațe, pe Nati, despre care a vorbit tot timpul la emisiune. 

alex-delea-1-1alex-delea-1-1

Concurenții de la Survivor 2022 s-au întors în România. Câștigătorul marelui trofeu al sezonului 3, Alex Delea, a fost așteptat de mulți oameni dragi, dar și fani, pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Citește și: Ce va face Alex Delea cu premiul de 100.000 de euro de la Survivor:”E momentul să…”

Citește și: Ce a pățit Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor 2022:„L-am pierdut în câteva ore, înnebunesc'

Citește și: Gabriela Dima a câștigat MasterChef 2022.Ce va face cu premiul de 50.000 de euro: „O să fac…”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă divorțează:”Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, a plâns la revenirea în țară

La aeroport, învingătorul Survivor România 2022 a fost așteptat de zeci de persoane, printre care prieteni, mama și bunica despre care a vorbit de nenumărate ori în Republica Dominicană. Vizibil slăbit, campionul a fost emoționat până la lacrimi, mai ales după ce și-a îmbrățișat, preț de câteva minute, cele mai importante femei din viața lui. Alex Delea a pășit încrezător, cu trofeul în mână, alături de ceilalți foști concurenți. Cu toții au postat fotografii și filmulețe pe rețelele sociale, cu excepția lui Alex Delea, care și-a pierdut telefonul mobil în Republica Dominicană și, cel mai probabil, a împrumutat unul. 

Câștigătorul Survivor România a ținut să le mulțumească încă o dată tuturor susținătorilor. Acesta i-a rugat să nu fie timizi atunci când vor să facă o poză cu el, pentru că nu refuză pe nimeni.

„Când veniți să faceți poze, nu mai veniți cu emoții. Eu am emoții mai mari decât voi. Eu vreau să fac poze cu voi, cu toată lumea', le-a transmis Delea fanilor.

Alex Delea: „Am fost în stare de șoc'

Campionul sezonului 3 de la Survivor 2022 este din ce în ce mai activ pe rețelele sociale, astfel că a postat câteva story-uri pe contul de Instagram. El și-a ținut la curent fanii cu cele mai recente evenimente din viața lui, ba mai mult, le promite că va avea multe surprize pentru ei. Un moment emoționant este atunci când își întrerupe filmulețul, pentru a-și săruta bunica pe obraz.

„Ce faceți? Nu-mi vine să cred! Am o grămadă de surprize pentru voi, dar trebuie să merg să-mi iau un telefon. Nu mai pot! Trebuie să am telefon. Trebuie să mă tund, trebuie să intru în viața normală. Vreau să vă mulțumesc din toată inima mea, din tot sufletul meu! Ce s-a întâmplat la aeroport, ieri, eu am fost în stare de șoc. M-am trezit, mi-am dat seama ce se întâmplă. Ia uite cine e aici? Cine e aici? (n.r. bunica lui) Vă iubesc, vă mulțumesc din toată inima!', a postat el recent pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton