Rețeta Ela Crăciun: spumă de ciocolată cu portocale și avocado

 Martin Lorena
.

Spumă de ciocolată cu portocale și avocado. Unul dintre cele mai bune deserturi pe care le poți pregăti e cel care conține spumă de ciocolată. Dacă include și portocale, dar și avocado, acesta va devenii preferatul familiei tale. Iată rețeta Elei Crăciun, în exclusivitate pentru VIVA!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Atunci când vrei să le pregătești celor dragi ceva gustos, savuros și simplu, alege această rețetă de desert a Elei Crăciun. Aceasta, în exclusivitate pentru VIVA! a oferit o serie de rețete extrem de gustoase, redactate în cartea sa proaspăt lansată, ,,365 de mese fără griji! 101 rețete ușoare pentru diversificare și copii mofturoși – avizate de nutriționist”.

Rețetă mâncare de năut. Extrem de gustoasă

Rețete cu năut de post

Salată de năut. Cea mai bună rețetă de post

Rețetă mâncare de năut. Extrem de gustoasă

Spumă de ciocolată cu portocale și avocado. Ingrediente

  • 1 banană bine coaptă, înghețată
  •  1 avocado copt
  •  4 curmale
  • 3 linguri de pudra de carob
  • sucul și coaja unei jumătăți de portocală

Spumă de ciocolată cu portocală și avocado. Mod de preparare

Pune curmalele, banana și jumătățile de avocado în blender și omogenizează-le. Adaugă pudra de carob, sucul de protocală și amestecă până când obții o spumă fină.

Pune crema într-un bol transparent și decorează-o cu coaja de portocală.

Sursă foto: Ela Crăciun

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton