Horoscop 5 iunie 2022. Fecioarele se îndrăgostesc

 Oana Pantazi
.

Horoscop 5 iunie 2022. Ieșirea din retrogradare a lui Mercur este favorabilă noilor începuturi, așadar pentru cele mai multe zodii apar schimbări, majoritatea de bun augur. Comunicarea este și ea destul de bine aspectată azi, însă pot apărea totuși probleme în sectorul sentimental pentru unii nativi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 iunie 2022. Berbec

Ai un chef nebun de distracție azi și nici gândul că mâine vei avea o zi cruntă la job nu te descumpănește. Te vei distra la aer liber, cu familia și cu prietenii, și nu te vei uita la bani. Mai mult, vei primi o veste neașteptată, din partea unei rude apropiate, și ai putea primi curând niște bani.

Horoscop 5 iunie 2022. Taur

Ieșirea din retrogradare a lui Mercur te va ajuta azi din plin să rezolvi o situație tensionată din familie, care trena de multă vreme. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește și ea, iar azi ați putea lua o decizie importantă legată de viitorul vostru. În sfârșit, veți fi total pe aceeași lungime de undă!

Horoscop 5 iunie 2022. Gemeni

Astrele te favorizează din plin în această perioadă, iar azi cu precădere, așadar profită din plin de această relaxare pe toate planurile! Vin vești bune în ceea ce privește banii, dar și planurile de vacanță și dacă nu ești încă într-o relație de cuplu azi ai putea cunoaște pe cineva care îți va schimba viața.

Citește și: 4 zodii care dau vina pe fostul partener pentru că relația nu a funcționat

Citește și: Ce îl enervează pe partener în relație, în funcție de zodie

Citește și: 4 zodii care pot avea o relație la distanță

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 5 iunie 2022. Rac

Capitolul comunicare este bine aspectat pentru tine azi, iar asta te va ajuta să-ți rezolvi niște probleme mai vechi, care te frământă. E posibil să alegi să ieși dintr-o relație toxică de iubire sau de prietenie și să renunți la oamenii nepotriviți din viața ta. Vei avea o zi bună, eliberatoare…

Horoscop 5 iunie 2022. Leu

Astrele te favorizează azi și îți va merge din plin pe toate planurile… mai puțin unul. Problemele din viața sentimentală se acutizează, iar asta din cauza neîncrederii care există de ambele părți. Partenerul tău a devenit prea posesiv, iar tu faci crize de gelozie. A venit momentul să purtați o discuție serioasă.

Horoscop 5 iunie 2022. Fecioară

Viața ta super organizată și setată deja pentru viitorul deceniu s-ar putea schimba într-o clipită, deoarece în viața ta va apărea o persoană care îți va schimba complet modul de a gândi, dar și prioritățile. Ieși în oraș, distrează-te cu prietenii și lasă providența să te surprindă! Love is in the air!

Horoscop 5 iunie 2022. Balanță

Chiar dacă e duminică, vei începe ziua prin a rezolva niște situații familiale arzătoare. Vei reuși să cazi la pace cu un membru mai în vârstă al familiei, iar ziua va continua sub cele mai bune auspicii. Partenerul de viață te-ar putea scota în lume, iar seara se va încheia cu o cină romantică.

Horoscop 5 iunie 2022. Scorpion

Luna Nouă din Scorpion, care te-a însoțit toată săptămâna, te va ajuta și azi să rezolvi problemele de comunicare pe care le ai cu partenerul. Veți avea parte, așadar, de o zi relaxantă și plină de surprize plăcute. Încearcă totuși să nu faci abuzuri alimentare de niciun fel, pot apărea probleme!

Horoscop 5 iunie 2022. Săgetător

Azi și în viața ta pot apărea schimbări importante pe plan sentimental… care vor fi inițiate de tine. Decizia de a-ți schimba atitudinea față de partenerul de viață, pe care l-ai neglijat din cauza vieții profesionale, va fi de bun augur. Relația voastră va trece la un alt nivel și familia s-ar putea mări.

Horoscop 5 iunie 2022. Capricorn

Latura sentimentală este favorizată de astre, iar azi vei ști dacă… e albă sau neagră. Relația cu partenerul ori se încheie, ori se sudează și vor apărea schimbări. Nu e exclus, dacă nu formați un cuplu cu acte, să luați decizia de a vă căsători, ori, de ce nu?, de a vă muta împreună.

Horoscop 5 iunie 2022. Vărsător

Relațiile cu partenerul și cu familia se îmbunătățesc azi, iar comunicarea va fi la cote maxime. Cineva apropiat va recunoaște că ți-a greșit și vă veți reconcilia. În ansamblu va fi o zi productivă pe toate planurile, mai ales că primești o veste bună legată de latura financiară.

Horoscop 5 iunie 2022. Pești

Și la tine încep să se liniștească apele, iar neînțelegerile din familie legate de o moștenire în bani sau imobiliară se vor încheia. Ai toate motivele să visezi frumos, însă nu te apuca să cheltui banii înainte de a te vedea cu actele semnate! Relația cu partenerul de viață se schimbă și ea în bine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton