Cine i-a luat locul Andreei Bălan în juriul finalei „Te cunosc de undeva”. Artista și Andreea Antonescu au plecat în America Express 

 Borcilă Andreea
.

Cine i-a luat locul Andreei Bălan în juriul finalei „Te cunosc de undeva', de la Antena 1. Artista și Andreea Antonescu au plecat la filmările pentru America Express, care va fi difuzat în toamnă, la același post tv. Finala ultimului sezon al emisiunii de talente a fost filmată deja, însă fără celebra cântăreață. Noul jurat, care i-a înlocuit scaunul pentru puțin timp, are experiență în televiziune și, mai ales, de a da răspunsuri de Da sau Nu. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fanii abia au așteptat sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva', de la Antena 1! Show-ul a avut premiera pe data de 30 aprilie 2022, iar de atunci și până acum, au avut loc multe dueluri între echipele participante. Maria Buză și Paula Chirilă, Alexia Talavutis și Dima Trofim, Ionuț Rusu și Anisia Gafton, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, Emi şi Cuza, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriș și Romică Țociu, Ana și Monica Odagiu sunt echipele actualului sezon „Te cunosc de undeva'.

andreea-balan-9andreea-balan-9

Finala sezonului 17 de la „Te cunosc de undeva' a fost filmată în urmă cu o zi, anunță Substanțial.ro. Publicul s-a așteptat ca ultima ediție să fie filmată înainte ca Andreea Bălan să plece la filmările sezonului 5 de la „Asia Express', actuala America Express. În schimb, planurile au fost altele, iar în locul solistei a venit o altă vedetă, la fel de experimentată când vine vorba de jurizat. 

Citește și: Concurenții America Express au plecat spre Mexic!Imagini și declarații înainte de aventura pe Drumul Aurului

Citește și: Andreea Bălan, mesaj înainte să plece la America Express:”În lumea mare plec. Cu anxietatea, atât”

Citește și: Ce este Dieta Balerinei, cu care Monica Tatoiu slăbește 1 kg pe zi:”În primele două zile te doare capul”

Citește și: Cu ce medie a absolvit fiica Adrianei Iliescu liceul.Eliza este șefă de promoție la 17 ani

Cine i-a luat locul Andreei Bălan în juriul finalei „Te cunosc de undeva'

Andreea Bălan este veterana juriului de la Te cunosc de undeva. De data aceasta, pe ultima sută de metri în cel de-al 17-lea sezon, vedeta a plecat în America Express, alături de colega ei de trupă, Andreea Antonescu. Potrivit aceleiași surse, cel care a înlocuit-o pe blondină este nimeni altul decât Mihai Petre, fost jurat la Dansez pentru tine, Românii au talent și câștigător al marelui premiu al sezonului trecut de la Asia Express. Încă de la început, s-au anunțat schimbări. Actualul sezon al emisiunii de transformări este prezentat de către Alina Pușcaș și Pepe, care a venit în locul lui Cosmin Seleși. Motivul este că vedeta a acceptat să colaboreze cu PRO tv. 

Andreea Bălan, primele declarații înainte de a pleca în America Express

Vedetele America Express au plecat miercuri, 25 mai 2022, pe Drumul Aurului. Andreea Bălan a fost nevoită să se despartă de fetițele sale, Ella și Clara, de care se va ocupa mama ei. Ajunsă în aeroport, a intrat repede pe Instagram, unde a mărturisit că este gata de plecare.

„Da, trei dimineața, suntem la aeroport. Domnul Puya, este o întâlnire a nostalgicilor, cu Andreea aici și ne pregătim, plecăm, ne îmbarcăm’, a declarat artista pentru Antena Stars.

„Plec în lume. În lumea mare plec, la mare depărtare, peste Ocean, în Guatemala, Columbia, Mexic. M-am gândit să fac o vizită cu un dolar pe zi și un rucsac în spate. Încerc să fiu (n.red. – a fost întrebată dacă este pregătită). Cu anxietatea atât’, a continuat ea pe Instastory.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt concurenții America Express.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton