Cum arată Narcisa Suciu la 10 ani după ce a plecat din România. Artista locuiește în Finlanda și are o fiică superbă

 Dumba Gabriela
.

Narcisa Suciu s-a întors în România, pentru a petrece Paștele ortodox împreună cu familia ei. Cântăreața în vârstă de 46 de ani s-a mutat în urmă cu zece ani în Finlanda, iar de mai bine de un nu a mai venit acasă din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 46 de ani, Narcisa Suciu se menține în formă și este plină de viață, mai ales că țara în care locuiește, Finlanda, este considerată cea mai fericită țară din lume. Cântăreața a fost așteptată la aeroport de prietena ei bună, Mirela Retegan.

3-61458783-1280×720-1024×5763-61458783-1280×720-1024×576

„După un an, din nou, acasă', a scris Mirela Retegan pe Instagram, alături de imaginile cu Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu l-a cunoscut pe Veikko pe rețelele sociale, iar între ei s-a legat o relație extrem de puternică. În cele din urmă, aceștia s-au căsătorit, iar vedeta s-a mutat de 10 ani în Finlanda, alături de acesta și fiica ei.

Citește și: Mioara Roman a împlinit 81 de ani.Cum arată după trei săptămâni petrecute în centrul de recuperare de lux

Citește și: Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice.Ce intervenție vrea să-și facă

Citește și: Chris Simion, destăinuiri neașteptate despre lupta cu boala:„Pentru mine cancerul a fost un dar, nu o nenorocire’

De ce a ales Narcisa Suciu să se mute în Finlanda

Deși Veikko era dispus să se mute în România pentru ea, Narcisa Suciu decis că venise momentul ca chiar ea să fie cea care să facă o schimbare majoră, astfel că a renunțat la România pentru Finlanda.

Frumoasa artistă spune că nu are niciun regret, iar decizia luată i-a adus fericirea și împlinirea de care avea mare nevoie.

”Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România.

Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet.

După vreun an şi ceva de relaţie la dis­tanţă şi după mai multe drumuri între cele două ţări, chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti (aflase că există şi în România tere­nuri de golf – marea lui pasiune!), am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă „vedetă”, să plecăm împreună în Fin­landa.

Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită”, a declarat Narcisa Suciu pentru Formula-AS.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton