Cum arată Mellina de la Survivor, când nu apare la TV. E sexy și provocatoare

 Laciu Andreea
.

Cu siguranță, Mellina de la Survivor a demonstrat că este capabilă să facă față oricărei provocări. Ba chiar i-a depășit pe toți ceilalți concurenți când a venit vorba despre numărul de victorii. Naturală și determinată, Mădălina Dumitru știe să se pună în valoare și în afara concursului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mellina de la Survivor are 33 de ani și este din București. Tânăra este cântăreaţă, compozitor, producător şi textier. Încă de când era mică, concurenta iubea să fie în lumina reflectoarelor.

Războinica nu este străină de showbiz-ul românesc absolut deloc. Mellina sau Mădălina Dumitru, așa cum o cheamă, de fapt, a debutat ca majoretă în trupa Abracadabra, unde a şi început să câştige primii ei bani de buzunar. De la vârsta de 5 ani, artista a început să danseze, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică.

mellina de la survivormellina de la survivor

Cine este Mellina de la Survivor

Mădălina Dumitru de la Survivor s-a alăturat Războinicilor în aventura din Republica Dominicană. Artista a intrat pe ultima sută de metri în competiția Survivor, după ce a înlocuit-o pe Szidonia Szasz.

„Aceasta emisiune este o experienta pe care o ai o data in viata si asta doar daca ti se ofera oportunitatea. Am colindat din America de Nord, America Latina pana in Pakistan in dorinta de experiente noi. M-am catarat pe ghetare, am pilotat un avion, dar ce voi trai la Survivor am o presimtire ca le va depasi pe toate. Cel mai bun sa castige!', a declarat Mellina de la Survivor.

Citește și: Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor. A trăit o dramă la 18 ani

Citește și: Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor. A fost ofițer de marină

Puțini știu că în urmă cu mai bine de 10 ani, Mellina a dansat în trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara. 

Mădălina Dumitru de la Survivor devenit cunoscută publicului în momentul în care a lansat melodia Poze de album în colaborare cu Vescan. Piesa a fost numărul 1 în Media Forest în România şi Republica Moldova cu 63 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Ce nu se vede la Survivor

Într-o discuție pe Youtube cu fostul concurent Exatlon Alex Nedelcu, Amna a povestit că ce este în Republica Dominicană este diferit față de ceea ce se vede la televizor.

„Vă dați seama că la televizor e o treabă, ce-i acolo, e altceva.Ești în lumea a treia, nu te poți spăla pe mâini, nu poți să faci absolut nimic. Ești asumat, poți să iei orice. Nu dau vina pe nuca de cocos amărâtă sau pe mâna nespălată a unui coleg’, i-a povestit Amna lui Alex Nedelcu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton