Simona Hapciuc de la Survivor a slăbit 26 kg. Ce dietă a urmat

 Laciu Andreea
.

Simona Hapciuc de la Survivor atrage toate privirile cu silueta ei de acum. Este actriță, vedetă de televiziune și antrenoare de fitness. A practicat nu mai puțin de 12 ani kickboxing și are multă experiență în industria sănătății și fitness-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu însă că ea a reușit să dea jos un număr impresionant de kilograme: 26 în total. Frumoasa concurentă din echipa Faimoșilor a povestit, într-un interviu cum a reușit să facă asta. Le sfătuiește pe femeile care își doresc să slăbească să nu facă aceeași greșeală ca ea.

Se pare că inițial, neștiind ce dietă să urmeze în mod corect, a suferit din cauza celebrului efect yo-yo. A dat jos kilograme, dar a pus la loc chiar mai multe. A găsit într-un final soluția perfectă pentru problema ei cu greutatea. Care sunt trucurile vedetei de la Kanal D?

Simona-Hapciuc-Survivor-7Simona-Hapciuc-Survivor-7

Ce dietă a urmat Simona Hapciuc de la Survivor

„Am slăbit 26 de kilograme. Le-am dat jos și prin sport, dar și prin dietă. La început am făcut prostia de a urma diete de pe Internet, și am avut parte de efectul yo-yo, dădeam jos și apoi puneam mai multe kilograme decât reușisem să dau jos. După care am început să gătesc, să-mi dezvolt pasiunea pentru gătit și să încerc foarte multe alimente, mâncăruri de care nu știam.

M-am documentat foarte mult despre tot ce înseamnă nutriție, și așa am învățat cu ce mâncăruri/alimente funcționează corpul meu cel mai bine. Am slăbit mai mult cu mâncarea adecvată organismului meu, decât cu sport. Știu acum ce să-i dau corpului meu dacă vreau să slăbesc sau să mă îngraș”, a declarat Simona Hapciuc pentru click.ro.

Citește și: Cine e Musty de la Survivor.Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Citește și: Angela Rusu este însărcinată pentru a treia oară.Artista a dezvăluit sexul și numele bebelușului

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor.S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi.„Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece între mine și Ilie'

„Am planuri. Vreau că fiul meu să înceapă grădinița, să înceapă să facă sport, la modul serios, să continue cu înotul. Apoi îl voi trimite să urmeze cursurile de kickboxing, pentru că el, ca și mine, e pasionat de acest sport. Voi merge mai departe cu antrenamentele. Și ce va mai vrea Dumnezeu să scoată în calea mea”, a mai adăugat concurenta de la Survivor.

Cine este, de fapt, Simona Hapciuc

Vedeta a jucat în cel mai lung serial de comedie românesc și din lume, iar acum este antrenoare de fitness. Simona Hapciuc este cunoscută publicului după ce a jucat în Trăsniții, cel mai longeviv serial de comedie din lume, care a intrat și în Cartea Recordurilor. Serialul a durat 17 ani, are 34 de sezoane și peste 2000 de episoade.

Serialul a fost declarat cel mai lung sitcom din lume și a reușit chiar să depășească celebra animație „The Simpsons. De asemenea, a jucat și în mai multe piese de teatru și a filmat scene fierbinți cu doi actori cunoscuți: Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu. Totul s-a întâmplat în comedia „Inve$titorii’, regizată de Iura Luncaşu.

‘Sunt actriță de meserie, am jucat într-un serial, în foarte multe piese de teatru și voi apărea într-un film. Pasiunea mea pentru sport este de la tatăl meu. Eu de la 16 ani mi-am dorit să fac o carieră în acest domeniu, dar din cauza accidentărilor nu am reușit. Este greu, dar frumos. Copilul meu a făcut primii pași în sală, eu întorcându-mă la antrenamente când el avea doar zece săptămâni’, a precizat blondina.

Simona Hapciuc este mamă singură

Vedeta are un băiețel, Dimitrie, în vârstă de aproape 3 ani. Își crește singură copilul, dat fiind că tatăl micuțului a ales să nu se implice în creșterea acestuia.

‘Am un copil, el este motivul principal pentru care arătat atât de bine, dar în fiecare zi fac și șase ore de sport. Am și o dietă super strictă

Sunt mamă singură, dar sunt mândră de asta. Tatăl a decis să se retragă spunând că el nu este pregătit să se implice în creșterea copilului. A fost decizia lui să plece la o săptămână după ce am aflat că sunt însărcinată. El a decis să dispară, eu am decis să nu îl caut’, a povestit ea la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton