Ce soție frumoasă are Alin Sălăjean de la Survivor. De ce o ține ascunsă

 Laciu Andreea
.

Alin Sălăjean de la Survivor are o soție absolut superbă, pe nume Diana. O ține însă mai mult ascunsă de lumina reflectoarelor. Chiar el a recunoscut care este adevăratul motiv din spatele acestei decizii. Ce a dezvăluit, într-o postare de pe rețelele de socializare?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin face parte din echipa Războinicilor de la Survivor și este decis să lupte cu toate forțele, până la capăt. Soția lui, Diana, urmărește cu sufletul la gură aventurile jurnalistului. De asemenea, ea postează și mesaje de încurajare, pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Alin Valentin Sălăjean este unul dintre cei 12 Războinici de la Survivor 2021. Cu toate că nu este sportiv de meserie, se declară pregătit să lupte cu toate forțele pentru victorie. Rămâne de văzut dacă va face față în show-ul de la Kanal D, acolo unde se depășesc toate limitele.

cum-arata-sotia-lui-alin-salajeancum-arata-sotia-lui-alin-salajean

Ce soție frumoasă are Alin Sălăjean de la Survivor

Multă lume m-a intrebat de ce o țin ascunsă' pe soția mea pe rețelele de socializare. A sosit timpul să vă răspund invocănd două motive:
1. Rețelele de socializare sunt pentru mine instrumente de a mă promova, atât si nimic mai mult.
2. Frumusețea ei poate păli ochii și sufletul oricărui bărbat, de ce să risc!!! 

… oare acum, am riscat prin această postare??? Diana Sălăjean, mulțumesc că mă accepți și cu bune, dar mai ales cu rele!!! Tu ești singura persoana care mă cunoaște, restul poveștilor sunt doar legende… (șosete galbene, ireverențios). Ești incântătoare!!! Mulțumesc!!!„, este mesajul postat de concurentul Survivor, pe contul personal de Facebook.

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire: „Mi-a zis că o să plece, și-a făcut bagajele'

Citește și: Jador, criză de nervi la Survivor! Cum l-au taxat colegii de echipă

Citește și: Decizia lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise:„Să se termine cu tot circul'

Ce a declarat Alin Sălăjean, înainte să plece în Republica Dominicană

Concurentul din cel mai nou sezon Survivor a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare, înainte să plece în Republica Dominicană.

„Mii de mesaje, mii de comentarii, sute de like-uri și distribuiri. Cu toată puterea și cu toată dorința mea de a învinge voi merge în această luptă – știind că am alături o comunitate care mă sprijină și mă susține la fiecare pas. De când am anunțat participarea mea la Survivor Romania m-ați făcut fericit pentru că mi-ați arătat că nu sunt singur.

Vă mulțumesc din inimă pentru energie, motivație și puterea pe care mi-o furnizați cu fiecare cuvânt. Vă urez de pe acum un an cât mai bun, cu sănătate – că-i mai bună decât toate, cu dorințe împlinite și toți cei iubiți alături.Să ne ajute Dumnezeu să trecem peste orice obstacol. Vă mulțumesc din nou, oameni frumoși. La mulți ani! 2021, vin cu toată forța!!!', a scris Alin Sălăjean de la Survivor.

Cine este, de fapt, Alin Sălăjean de la Survivor

Războinicul de la Kanal D este în vârstă de 35 de ani. În prezent, lucrează ca prezentator de evenimente, este căsătorit și locuiește la Cluj. În trecut, a lucrat pentru postul local Antena 1, acolo unde prezenta emisiunea Fresh Matinal. De asemenea, a mai prezentat și o emisiune la un post de radio din Cluj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton