Cum arată Meghan Markle la o lună după ce a născut. Ducesa de Sussex încă se luptă cu kilogramele în plus...

 Oana Pantazi
.

La finele săptămânii trecute, Meghan Markle și-a făcut prima apariție oficială, la doar o lună după ce a născut. Ducesa de Sussex încă nu a scăpat de rotunjimile sarcinii, însă fericirea de pe chipul ei compensează orice neajuns…

Pe 8 mai, Meghan Markle și Prințul

La două zile după ce Meghan a născut, cei doi Duci de Sussex și-au prezentat bebelușul. Atunci, Meghan nu și-a ascuns burtica, încă proeminentă după naștere.La două zile după ce Meghan a născut, cei doi Duci de Sussex și-au prezentat bebelușul. Atunci, Meghan nu și-a ascuns burtica, încă proeminentă după naștere.

Harry deveneau pentru prima oară părinți, fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, venind pe lume cu ceva întârziere, spre disperarea fanilor familiei regale britanice, care începuseră să facă tot felul de speculații. Dar iată că vestea nu s-a mai lăsat așteptată, iar două zile mai târziu, fericita familie, acum în formulă de trei, a făcut primele fotografii oficiale.

Încă de atunci,  toată lumea a apreciat faptul că Meghan nu și-a ascuns nicio clipă burtica de gravidă, care nu se retrăsese, evident, complet după naștere, ba chiar dimpotrivă, Ducesa de Sussex a ales să poarte o rochie albă cu cordon, de sub care i se putea observa încă abdomenul proeminent.

Meghan Markle arată înfloritor la o lună după ce a născut

Sâmbăta trecută, proaspăta mămică și-a făcut prima apariție oficială, la fix o lună după ce a născut, Meghan participând la parada Trooping the Colour, organizată cu ocazia zilei de naștere a suveranei, Elisabeta a II-a, care a împlinit 93 de ani în luna aprilie. Cu această ocazie, fanii Ducesei au putut remarca faptul că Meghan este încă „rotunjoară”, spre deosebire de cumnata ei, Kate Middleton, care și-a revenit mult mai repede după naștere. Chiar dacă este ceva mai „pufoasă” ca înainte, se vede cu ochiul liber că maternitatea îi priește de minune lui Meghan, care, chiar dacă s-a mai împlinit, arată perfect.

Până la urmă, aceste așteptări, total false, legate de silueta unei femei care tocmai a născut sunt infirmate de către Meghan, care dovedește, încă o dată, că prima grijă a unei mame trebuie să fie sănătatea bebelușului, și nu de revenirea la un trup de fotomodel prin orice mijloace. Pe Meghan Markle maternitatea a făcut-o să arate înfloritor și e clar că pentru Ducesa de Sussex kilogramele acumulate în timpul sarcinii nu sunt o problemă prioritară. Așa cum nu ar trebui să fie pentru nicio proaspătă mămică…

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton