Viorica de la Clejani a apelat la cel mai ieftin ingredient din lume pentru a avea un ten fără riduri. Este ireal, nu o să ghicești niciodată!

 Oana Popoiag
.
Viorica de la Clejani operațiiViorica de la Clejani operații

În ultimii doi ani, Viorica de la Clejani a trecut printr-o serie de transformări spectaculoase, de la numărul de kilograme până la modificări la nivelul chipului. Mulți au fost de părere că artista a apelat la bisturiu, însă aceasta susține că tenul ei arată bine grație unui ingredient la care nu te-ai fi gândit niciodată: seul de oaie!

Viorica de la Clejani (46) a trecut în ultimii doi ani prin transformări spectaculoase, atât la nivelul siluetei, artista slăbind peste 20 de kilograme, cât și la nivelul chipului. Deși nu a negat că a mai vizitat medicul estetician, artista a declarat că secretul tenului ei impecabil este unul pe cât de neașteptat pe atât de eficient: seul de oaie.

Ce ingredient folosește Viorica de la Clejani pentru riduri

'Îmi pregătesc singură, acasă, o cremă din seu de oaie sau untură de porc. (…)Pun seul de oaie la topit, pe aragaz, apoi îl deșert într-un borcănel și îl las să se răcească. Adaug câteva picături de ulei esential de cocos sau de vanilie și crema-i gata. Se păstrează foarte bine la frigider. Important este să nu o faceți în cantitate mare, ci doar pentru câteva zile. Această cremă este foarte bună și pentru repararea pielii', a explicat cântăreaţa potrivit Click!, adăugând că pentru față și corp folosește exclusiv săpun de casă, ce conține plante precum sunătoare sau rostopască.

Viorica de la Clejani, atac la adresa femeilor care o acuză de operații estetice masive

Viorica de la Clejani a avut recent o izbucnire pe Facebook, unde a postat un mesaj acid la adresa celor care pun chipul său întins pe seama operațiilor estetice. 'Eu personal, Viorica din Clejani, o să fac un tablou special cu toate femeile astea urâte și frustrate care tot își dau ele cu părerea și spun că m-am prostit' cu operații estetice. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o genă bună și sunt o femeie drăguță. Nu frumoasă. E mult spus. Sunteți atât de bolnave psihic și obsedate…voi sunteți cele care aveți nevoie de operații estetice. Cum vedeți pe una frumoasă, gata e operată. Și asta nu mi se întâmplă numai mie, ci mai multor femei din lumea showbiz-ului', a scris pe contul său de Facebook Viorica de la Clejani, adăugând că are în plan să-și facă operație de micșorare a stomacului și o intervenție pentru îndepărtarea gușei.

Foto: Facebook

Citește și:

Cine a fost primul soț al Corinei Dănilă. Este un cunoscut prezentator TV

Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Motivul pentru care a renunțat la studii este unul dureros. Iată detaliile!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton