Ce va deveni fetița Elenei Băsescu când va crește! Viitorul Anastasiei e asigurat

 Pirvu Cristina
.

Elena Băsescu este o mamă împlinită. Mezina familiei a împlinit un an, iar toți au sărbătorit-o cu mare fast. Viitorul Anastasiei este asigurat, așa cum și-ar dori și tatăl ei. și bunicul, fostul președinte al României. 

Elena Băsescu a sărbătorit-o recent în noua ei familie pe micuţa Anastasia, fetiţa pe care o are din relaţia cu Bogdan Gheorghe. Fiica fostului preşedinte s-a ocupat de toate detaliile petrecerii la piscină, iar de la aniversarea de un an nu au lipsit nici bunicii, Traian şi Maria Băsescu, fericiţi să petreacă în compania nepoţilor.

Ea nu își neglijează copiii, 3 micuți din două relații diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) şi Traian Junior (4 ani), îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, şi Anastasia, micuţa născută în 2018, pe 4 iunie, este rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin, zis și „Tomată’.

Conform tradiției, la rupetrea turtei, Anastasia a avut de ales de pe tavă mai multe obiecte. Ea a luat cheile de la mașină, instrumentul unui doctor, Constituția României și un pix. Se pare că viitorul ei este asigurat.

Fetita Elenei Băsescu a împlinit 1 anFetita Elenei Băsescu a împlinit 1 an

Cum se înţelege Elena Băsescu cu foştii socri. Iată cum o ajută părinţii lui Syda

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste între anii 2012 şi 2016. Au împreună doi copii minunaţi, pe Sofia Anais şi Traian Jr. Au decis însă să meargă pe căi separate, dar au rămas prieteni de dragul comorilor din viaţa lor.

În prezent, Elena Băsescu este într-o relaţie cu Cătălin Tomata. Nu s-au căsătorit, dar au împreună o fetiţă, pe Anastasia. Tânăra mămică spune că dintotdeauna şi-a dorit 3 copii. Visul i s-a îndeplinit. Despre fosta ei familie are numai cuvinte de laudă. Se pare că părinţii lui Syda o ajută pe EBa cu copiii, comunică de dragul lor.

Elena Băsescu reuşeşte aşa să aibă o familie minunată, se ocupă întotdeauna de alimentaţia, de educaţia şi viitorul copiilor.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton