Ce mare a crescut fiica Andreei Spătaru! Domnişoară în toată regula, Maria Sofia este aproape cât mama ei de înaltă!

 Dumba Gabriela
.

Vă vine să credeţi că Andreea Spătaru, una dintre cele mai populare şi mai sexy blonde din showbiz, în anii 2000, are o fetiţă cât ea de mare? Maria Sofia are deja 10 ani, este domişoară în toată regula şi este aproape cât mama ei de înaltă.

Familia Andreei SpătaruFamilia Andreei Spătaru

Andreea Spătaru a fost prima asistentă a matinalilor Răzvan şi Dani şi a avut o ascensiune fulminantă în showbiz, mai ales după pictorialele incendiare în revistele pentru adulţi. La începutul anilor 2000 era una dintre cele mai populare vedete de la noi, însă totul s-a schimbat de când l-a cunoscut pe Sorin Marica, actualul său soţ.

A adus-o pe lume pe Maria Sofia şi s-au mutat în America, departe de ochii lumii.

Între timp, au revenit în ţară şi a mai născut un băieţel, anul trecut. Andreea duce acum o viaţă foarte discretă, nu mai merge la evenimentele mondele şi nici nu-şi povesteşte viaţa prin emisiuni TV. Singurul contact cu fanii săi este prin intermediul Facebook, acolo unde postează din când în când fotografii cu copiii ei sau din vacanţe.

Cea mai recentă fotografie postată de Andreea Spătaru i-a uimit pe prietenii ei virtuali. Mândră de fiica, blonda a împărtăşit o fotografie alături de Maria Sofia, la terminarea şcolii, fetiţa fiind acum o domnişoară în toată regula, aproape cât ea de înaltă.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton