Cum arată mama Biancăi Drăguşanu după ce a învins cancerul. Madi este foarte frumoasă, deşi a trăit un adevărat coşmar!

 Dumba Gabriela
.

„Aşa fiică, aşa mamă!' am putea spune privind fotografiile cu mama Biancăi Drăguşanu. Madi va împlini 59 de ani în această iarnă şi, în ciuda luptei crâncene cu cancerul de piele, este o femeie foarte frumoasă şi şi-a regăsit puterea de a zâmbi.

Mama Biancăi Drăguşanu a învins cancerulMama Biancăi Drăguşanu a învins cancerul

Madi Dragoş lucrează la Călan, unde este expert la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara. În 2016, mama Biancăi Drăguşanu a aflat că suferă de cancer de piele şi trebuie să treacă printr-o operaţie foarte complicată, în zona feţei. Deşi exista riscul să rămână desfigurată, Madi nu a avut de ales pentru că operaţia îi salva viaţa.

„Operația a fost făcută la nivelul feței, i s-a extirpat un neg mare, de lângă nas, care a lăsat o gaură mare în pomeți, apoi i s-a tăiat si o parte din piele. Din aceasta cauza, ea a fost nevoita sa mearga cu un pansament pe față luni bune, lucru ce i-a zdruncinat încrederea în sine ca femeie. Mai mult, un timp, a avut si o cicatrice urâtă, care îi afecta aspectul exterior. Dacă mai adăugam aici și faptul că îndepartarea tumorii nu a fost definitiva, starea mamei Biancai era de înțeles', spuneau apropiații lui Madi, anul trecut.

Bianca a fost foarte afectată de boala mamei sale, mai cu seamă că era însărcinată în perioada aceea. „I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie', a explicat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Click!.

Din fericire, după doi ani de chin, operaţia şi tratamentele urmate cu sfinţenie i-au salvat viaţa mamei Biancăi Drăguşanu. „A doua intervenție chirurgicală și tratamentul intensiv făcut au dat rezultate. În sfârsit, doamna Madi s-a liniștit, i-a revenit și pofta de viață, mai ales după ultimele analize. Doctorii i-au spus ca nu mai are nicio problema și este perfect sănătoasă', au spus apropiații familie anul trecut, potrivit Wowbiz.ro.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton