Cum arată Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, cu silicoane. Blonda şi-a operat şi nasul în Turcia!

 Dumba Gabriela
.

Irina Stoia, una dintre cele mai frumoase ispite de la Insula Iubirii, a apelat de două ori la estetician pentru a-și corecta trăsăturile care o nemulțumeau: şi-a operat nasul şi se mândreşte acum şi cu sâni mai mari. Ambele intervenţii, atât rinoplastia, cât şi implantul mamar cu silicon, au fost realizate în Turcia.

Irina Stroia de la Insula IubiriiIrina Stroia de la Insula Iubirii

E blondă superbă, cu forme apetisante și se bucură de celebritate, dar până să ajungă aici, Irina Stroia de la Insula Iubirii, sezonul 4 și sezonul 5, a avut de lucru la capitolul imagine. La cei 24 de ani ai săi, ispita care a destrămat cupluri la Insula Iubirii a trecut prin mâna esteticianului pentru două intervenții importante: o rinoplastie și o operație la nivelul bustului. Prima oară, ea a ales să își corecteze forma nasului și a apelat la serviciile unui consilier medical.

La recomandarea acestuia, Irina a plecat în Turcia, pentru a realiza un lifting cu implant mamar de silicon. Operația Irinei a decurs normal și i-a adus satisfacții imediate. Ea a optat pentru forme naturale și un volum mediu, în armonie cu proporțiile corpului său. Ulterior, după un an, Irina a revenit în Turcia pentru a se opera la nas. Medicii specializați în rinoplastii de corecție i-au micșorat și subțiat nasul astfel încât să se potrivească cu restul trăsăturilor feței.

„Acum doi ani și jumătate, la recomandarea unor prieteni, l-am cunoscut pe Ensar Duman. Cu ajutorul lui am ales să fac o operație de rinoplastie și o intervenție la nivelul sânilor, respectiv o ridicare mamară cu implant. Cred că am făcut una dintre cele mai bune alegeri, având în vedere că nu am simțit nicio durere atât la nivelul sânilor, cât și la nivelul nasului. Am simțit doar efectul anesteziei și atâta tot', a mărturisit de curând, Irina, ispita de la Insula Iubirii. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton