Dorian Popa, probleme la construcția casei. Muncitorii au fugit cu banii! Exclusiv

 Oana Pantazi
.

Au trecut deja doi ani de când Dorian Popa se străduiește să-și termine casa, însă, se pare, nu doar intemperiile au fost de vină pentru întârziere, ci și neseriozitatea muncitorilor, care au fugit cu banii! Despre asta, dar și despre multe altele, artistul ne-a povestit în interviul care a apărut în numărul de august al revistei VIVA!.

Dorian Popa are milioane de fani în mediul virtual și nu numai, fani care sunt la curent cu tot ce mișcă în viața idolului lor. În numărul de august al revistei VIVA!, artistul a făcut lumină, printre altele, și în cazul „poveștii de iubire' dintre el și Alina Eremia, fosta lui parteneră din filmul Pariu cu viața, despre care s-a speculat multă vreme, a vorbit despre statutul de star, despre operațiile estetice și despre cum să pui pe roate o afacere de succes, dar și despre casa pe care o construiește de doi ani și în care abia așteaptă se se mute cu Babs, iubita lui, în luna septembrie… Asta dacă nu îl vor lăsa iarăși muncitorii cu ochii în soare! Totuși, casa mult visată, o construcție cu etaj, mansardă și piscină, este aproape finalizată, așadar artistul are mari șanse să petreacă acolo primul său Crăciun…

„Există și prietenie în showbiz”

Te numeri printre artiștii care aufoarte multe featuringuri cu colegii de breaslă… Există, așadar, prietenie în showbiz sau e doar un trend?

Există și prietenie în showbiz, dar este foarte greu de întreținut. Am foarte multe feat-uri, nu neapărat din prietenie, ci din respect față de bunul Dumnezeu, care ne spune că „Ce dai aia primești. Nu o să uit niciodată că artiste precum Corina sau Ruby m-au ajutat atunci când eram la început, deci este datoria mea morală și în fața lui Dumnezeu să ajut și eu mai departe. Ce dai aia primești!

Ai câteva milioane de fani pe conturile de socializare și pe YouTube, deci, fără dubiu, ești un influencer. Când ai realizat că poți transforma asta într-o afacere de succes?

Nu pot spune că mi-am dorit să transform asta într-o afacere de succes. Știam, împreună cu colega mea de echipă, Cori, cu care muncesc zi de zi, ce se întâmplă afară cu influencerii, știam că poate fi o întreagă carieră din treaba asta din mediul online. Încă de mic am fost pasionat de calculatoare și de internet. Nu e un secret că eu, la 13 ani, întindeam rețele de 80 de metri pe blocuri, ştiind că, într-o bună zi, și în România mediul online va fi un mediu de muncă. Și iarăși o paranteză foarte importantă pentru tineretul din România este: fraților, apucați-vă să munciți pe internet! Tinerii de astăzi care activează în mediul online sunt cel mai bun exemplu că internetul poate fi pentru toată lumea!

Revista VIVA! de luna august poate fi găsită la toate standurile de difuzare a presei

Revista VIVA! de luna august poate fi găsită la toate standurile de difuzare a presei

Apropo de succes, nu pot să nu pomenesc de Hâtz, John-ule! Nu doar piesa a „rupt în topuri, ci și interjecția a devenit virală, intrând rapid în dicționarul urban, iar ulterior transformându-se în linie vestimentară. Ce ne mai așteaptă hotdin partea ta? Sau să zic Caliente?

Avem o grămadă de proiecte, iar proiectul Hâtz m-a lovit și pe mine exact cum v-a lovit și pe voi! Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cum s-a întâmplat, știu doar că este doar o vorbă, „hâtz, pe care o știu de când eram mic. Cred că Dumnezeu a avut asta în episodul destinului meu și uite-mă aici! Nu pot să vă spun decât că încerc să muncesc, să respect ceea ce cred eu că înseamnă un om bun în fața lui Dumnezeu, și de acolo probabil mi se vor întoarce și proiectele viitoare, pe atât de bune, pe cât voi fi și eu cu cei din jurul meu.

„Piscina mea va fi încălzită”

La final, ne autoinvităm să facem un material de tip Amfitrion la tine acasă… Ne primești, nu-i așa? Spune-ne și când va fi gata!

Dacă muncitorii mei nu mai fug în lume cu bănuții și alte intemperii de genul ăsta, eu sper ca în septembrie să fiu gata cu casa. Din câte am auzit la meteo, vremea caldă va ține undeva până în octombrie, iar piscina mea va fi încălzită – vă anunț de pe acum că muncesc și pentru asta –, așa că, în septembrie sau octombrie, VIVA!, vă aștept pe la mine! Hâtz, John-ule!

Interviul integral poate fi citit în revista VIVA! de august.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton