Cum arată Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea, la 12 ani de la moartea actorului. Acum este căsătorită cu un doctor și radiază de fericire!

 Dumba Gabriela
.

Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea, arată foarte bine la 12 ani de la moartea actorului și, potrivit fotografiilor din mediul online, este extrem de fericită cu doctorul Laurențiu Cârstea, cu care este căsătorită din decembrie 2014.

Lavinia Tatomir este căsătorită cu medicul Laurențiu CârsteaLavinia Tatomir este căsătorită cu medicul Laurențiu Cârstea

Lavinia Tatomir este medic psihiatru și de aproape cinci ani, este foarte fericită alături de medicul Laurențiu Cârstea. Zilele trecute, Lavinia a publicat, pe Facebook, mai multe fotografii din vacanța pe care a petrecut-o la mare, alături de soțul ei și câțiva prieteni apropiați.

Îmbrăcată într-o rochie cu flori, Lavinia radiază de fericire, în brațele soțului ei, iar aprecierile fanilor săi din mediul online vin să confirme că este, cu adevărat, vindecată de drama prin care a trecut acum 12 ani, când Adrian Pintea se stingea la doar 52 de ani.

Există, însă, și voci critice printre cunoștințele sale virtuale, care nu văd cu ochi buni faptul că Lavinia Tatomir și-a refăcut viața și își permite să fie fericită, alături de un alt bărbat.

„Viața mea privată ar trebui să vă preocupe mai puțin pe voi, aceste ființe înveninate. Poate că unii dintre noi ar trebui să realizam că noi, medicii și colegii noștri (asistente, infirmiere), am putea fi o familie misterioasa și fascinantă, capabilă de minuni fizice și sufletești de care nici noi nu suntem pe deplin conștienți.', le-a replicat Lavinia celor care o bârfesc.

 

foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton