Avocata Laura Vicol, noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „Încep să se lege lucruri. Adevărul iese la iveală!”

 Dumba Gabriela
.

Avocata Laura Vicol a oferit noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu, petrecută în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia în care designerul și-a pierdut viața s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. Laura Vicol, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu, este convinsă că, într-un final, adevărul va ieși la suprafață.

Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de PașteRăzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște

Încep să se lege lucruri. Aşa cum am bănuit de la bun început, adevărul iese la iveală. Indiferent cât vrei să ascunzi nişte lucruri, ele tot se află. Ies la iveală lucruri noi care se leagă. Aşa se face anchetă. Greu, dar se face', a spuns Laura Vicol.

Referitor la probele toxicologice, Laura Vicol a declarat: Au fost vehiculate în presă informaţii rostogolite cum că s-ar fi găsit cinci substanţe la teste… dar nu. Se lucrează puţin mai greu, la cât de distrus a fost corpul lui Răzvan, probele prelevate sunt mai grele'.

Avocata a refuzat să dezvăluie detalii despre ora morţii lui Răzvan Ciobanu. Ar periclita grav ancheta dacă v-aş spune ora morţii. Nu pot să vă spun nimic până nu se închide ancheta', a explicat avocata familiei Ciobanu.

Dacă a fost un accident, o să-l las să se duca linişit, daca nu, cei care l-au provocat trebuie să plătească, a conchis Laura Vicol, potrivit observator.tv. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton