Brigitte Pastramă îi dă replica Magdei Vasiliu, după ce aceasta a criticat-o public: ”Cazi chiar tu în penibil”

 Stamen Diana
.

Recent, Magda Vasiliu a avut mai multe replici acide la adresa lui Brigitte și Florin Pastramă. Cum era de așteptat, fosta soție a lui Ilie Năstase a reacționat și i-a dat replica prezentatoarei TV. 

Brigitte Pastramă și-a ieșit din minți atunci când a văzut ceea ce Magda Vasiliu a spus despre ea și soțul ei. Vedeta a reacționat imediat și a vrut să-i demonstreze că nu este deloc peniblă și că opulența pe care o afișează nu este deloc falsă. Brigitte Pastramă s-a supărat foarte tare atunci când a văzut cuvintele grele spuse de Magda Vasiliu.

„Dragă Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastramă pe care o consideri penibilă, nu am împrumutat niciodată rochii de nici unde, pentru nici un eveniment monden, și-mi plac enorm de mult evenimentele cu ștaif. Și eu, si sotul meu, ne permitem să ne îmbrăcăm și încălțăm și chiar să organizăm o nunta de peste 100.000 €. Uneori opulența chiar nu este falsă, așa cum crezi. Și poate proștii ăia asa cum ne numești au terminat și o facultate, gen dreptul – Florin sau vreo doua- eu… Îți sugerez înainte să arunci cu apelative gratuite să te documentezi măcar puțin. Deoarece este posibil uneori să cazi chiar tu în penibil', a scris Brigitte Pastramă pe una dintre rețelele de socializare.

Magda Vasiliu, replici usturătoare la adresa lui Brigitte Pastramă

Dat fiind că, în ultimul timp, Brigitte și Florin Pastramă sunt peste tot în media, puțini sunt cei cărora le scapă ultimele amănunte privitoare la viața lor… Printre cei deranjați de celebrul cuplu se numără și Magda Vasiliu, care, după ce i-a văzut într-o emisiune televizată, a luat atitudine pe contul său de socializare. Iată ce comentariu dur a avut fosta prezentatoare TV la adresa celor doi!

Hai, fă! Hai, hai în apă, fă! Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță…

Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro… Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului…

Continuam să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există’… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali… Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun oamenii ăștia chiar există’… a încheiat Magda Vasiliu.

FOTO: Facebook

Brigitte Năstase și Florin PastramăBrigitte Năstase și Florin Pastramă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton