Vedetele din România care au picat la BAC... dar cărora nu le merge rău deloc!

 Oana Pantazi
.

În aceste zile fierbinți de iulie, gradele din termometre au devenit cea mai mică problemă pentru părinții adolescenților care sunt acum în focurile examenelor de BAC. Cei care nu vor avea norocul să treacă de examenul maturității se vor consola, poate, cu gândul, că nu puține sunt și vedetele din România care au picat la BAC…

În timp ce vedete precum Marius Moga, Andreea Bălan și Natalia Mateuț se pot lăuda cu medii peste 9 la examenul de BAC, sunt și câteva vedete autohtone, mai ghinioniste, care nu au promovat examenul din prima. După câte se vede însă, asta nu le-a împiedicat, ulterior, să aibă cariere de succes. Paradoxal, cei mai mulți care au picat examenul la limba română lucrează acum în mass-media!

Adelina Pestrițu a picat BAC-ul la limba română cu 3,60!

Adelina Pestrițu are un discurs extrem de coerent, având mereu cuvintele la ea, cum se spune, însă puțini sunt cei care știu că vedeta a picat BAC-ul la limba română cu o notă absolut rușinoasă în condițiile în care a absolvit Secția filologie a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung, în 2006. Motivul l-a explicat chiar ea…

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română”, a declarat Adelina pentru evz.ro.

Iuliana Luciu, notă dezamăgitoare tot la română…

Este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran, dar iată că limba română i-a jucat feste și Iulianei Luciu la BAC, în condițiile în care vedeta, paradoxal, a ales o carieră în televiziune. Din păcate, la examenul oral de Bacalaureat, Iuliana Luciu a primit nota 3,30, însă, din fericire, la următoarea sesiune vedeta a obținut o medie generală decentă – 7,45.

Ionel Dănciulescu și Ianis Zicu – adio școală!

Cei doi fotbaliști nici măcar nu s-au prezentat la sesiunea de Bacalaureat din 2011, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza antrenamentelor, de la care nu puteau lipsi. Dat fiind că, acum 8 ani, Ionel Dănciulescu avea 34 de ani, iar Ianis Zicu – 27, este clar că nu școala a fost prioritatea celor doi, ci fotbalul, care, de altfel, s-a dovedit mult mai bănos… În plus, cel puțin pentru Ionel Dănciulescu nu a fost nicio pierdere, dat fiind că în anul respectiv niciunul dintre elevii liceului absolvit de el nu a luat BAC-ul!

Margherita de la Clejani, curat ghinion!

Dacă putem vorbi cu adevărat de ghinion, atunci Margherita de la Clejani a fost cea mai defavorizată absolventă de liceu, fiindcă fiica Vioricăi și a lui Ioniță a pierdut BAC-ul la doar două sutimi… Margareta Myriam Manole, deși a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie, nu a reușit să promoveze. De nota de trecere au despărțit-o doar două sutimi, media ei generală fiind 5,98!

Andreea Acatrinei nu s-a calificat la… română

Fosta gimnastă Andreea Acatrinei, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, nu a trecut nici ea proba de limba şi literatura română, picând BAC-ul cu un rușinos 2,30 la limba română. Andreea s-a retras din lumea sportului acum șase ani, din motive medicale.

Costel Busuioc, bun doar la cântat…

Născut într-o familie simplă, cu 13 copii, din satul Gorun, județul Iași, Costel Busuioc este un autodidact. Iubitor al muzicii de operă, acesta a câștigat un concurs important de talente din Spania, însă nu a reușit să-și continue studiile muzicale, din cauză că nu a promovat examenul de BAC. Pavarotti din Banat, după cum a fost supranumit, a obținut nota 1,20 la română, 4,3 la istorie şi 5,10 la geografie și astfel visul său de a merge mai departe s-a spulberat.

Marian Vanghelie, prins copiind!

Într-o țară în care până și tezele de doctorat sunt plagiate cu brio, nu e de mirare că, în 2000, fostul primar al sectorului 5, trecut de mult de vârsta adolescenței, a fost dat afară de la BAC, pentru că a fost prin copiind. Din fericire, acesta a reușit totuși să-și ia BAC-ul un an mai târziu, la „doar” 33 de ani.

Ionuţ Voicu (ex-Ro-mania) – matematica i-a venit de hac

Ionuț Voicu, fostul solist al trupei Ro-mania, nu a fost nici el pasionat de școală, artistul reușind să termine un liceu particular abia la vârsta de 35 de ani. În prima sesiune, artistul a luat la matematică doar nota 1, iar în toamnă a picat din nou examenul cu brio, reușind să ia doar un modest 3,80…

În urma unei confuzii, Adelina Pestrițu a picat BAC-ul la limba română cu 3,60.În urma unei confuzii, Adelina Pestrițu a picat BAC-ul la limba română cu 3,60.

 

Foto: Hepta, Instagram, Facebook

Vezi şi ce este o cacofonie și cum o evităm!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton