Cum arăta iubita lui Dani Oţil înainte să-şi pună silicoane. La 21 de ani, Gabriela Prisăcariu a câştigat „Supermodels by Cătălin Botezatu”

 Dumba Gabriela
.

Acum, toată lumea o cunoaşte pe Gabriela Prisăcariu drept iubita lui Dani Oţil, însă tânăra de 26 de ani a devenit celebră la începutul lui 2015 când a participat la emisiunea TV „Supermodels by Cătălin Botezatu', show pe care l-a şi câştigat. Între timp, blonda şi-a pus silicoane şi este nelipsită de pe podiumurile de modă, fiind un manechin foarte bine cotat în România.

Gabriela Prisăcariu a câştigat „Supermodels by Cătălin Botezatu'Gabriela Prisăcariu a câştigat „Supermodels by Cătălin Botezatu'

În urmă cu aproape cinci ani, Gabriela Prisăcariu a câştigat „Supermodels by Cătălin Botezatu' şi a început, astfel, o carieră în modelling. La debutul său pe podium, „blonda lui Dani' avea 21 de ani şi formele cu care a înzestrat-o Natura.

Între timp, Gabriela a trecut printr-o intervenţie estetică de mărire a sânilor şi, de când l-a cunoscut pe Dani, este şi foarte pasionată de sport. Merge foarte des la sală şi asta se vede. Dacă la debutul său în televiziune era foarte slabă, acum se vede efectul sportului asupra formelor sale şi nu de puţine ori se mândreşte cu abdomenul său cu pătrăţele.

Între Dani Oțil și iubita sa este o diferență de vârstă de 12 ani, prezentatorul TV are 38 de ani și Gabriela Prisacariu are doar 26 de ani. Dacă la început păstrau discreţia în privinţa relaţiei lor şi mergeau împreună în vacanţe, dar se pozau separat, de câteva luni nu se mai ascund.

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton