Momentul pe care Oana Roman nu îl poate uita. Menajera sa i-a găsit 10 jucării sexuale în timp ce făcea curat în casă

 Oana Popoiag
.
Oana RomanOana Roman

Oana Roman este femeie la casa ei. Și la propriu și la figurat. Ocupată acum cu amenejarea vilei sale din Pipera, vedeta și-a adus aminte un episod amuzant și nu prea din trecut, când menajera ei, făcând curat, a găsit mai multe jucării sexuale.

Oana Roman are parte de un final de an extrem de aglomerat, căci vedeta se află pe ultima sută de metri cu amenajarea vilei sale din Pipera, unde se va muta în scurt timp cu întreaga familie.

Secrete din trecutul Oanei Roman. Cum a ajuns să primească în dar jucării sexuale

Iar dacă vorbim de case și curățenie, Conform Spynews, Oana Roman a avut parte în trecut de un episod deopotrivă amuzant și jenant, când menajera sa, făcându-i curat, a dat peste un set de jucării sexuale.

Oana Roman a explicat că jucăriile cu pricina au fost castigate la o tombolă organizată de Nicu Gheară.

Acum vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară şi făcea o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet şi primeau un cadou, ceva scump. Se mai aflau şi cadouri de la sex-shop. Eu am câştigat, în 90% din cazuri, numai obiecte din acestea', declara Oana la un moment dat.

Povestea a fost una amuzant până când menajera Oanei Roman i-a găsit acesteia jucăriile. „Le puneam deoparte şi persoana care îmi făcea curat a găsit vreo 10 jucării, era şocată', și-a amintit vedeta.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu cine s-a iubit Mirela Vaida înainte să se mărite. Primul bărbat din viaţa ei este un artist celebru de la noi!

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în cele mai bune relații după divorț. Mesajul care spune tot!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton