Andreea Mantea şi-a făcut o nouă intervenţie estetică, iar fanii au criticat-o imediat: „Arătai mai bine înainte!”

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea şi-a pus, din nou, fanii în cap pe reţelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii  „Puterea dragostei', de la Kanal D a bifat o nouă intervenţie estetică, deloc pe placut fanilor săi din online. Aceştia au reacţionat imediat ce bruneta şi-a expus noile sprâncene tatuate, asta după ce s-au plictisit să-i critice extensiile de gene, mult spre stufoase în viziunea lor.

Andreea Mantea şi fiul ei, DavidAndreea Mantea şi fiul ei, David

În urmă cu doi ani, Andreea Mantea a fost bombardată în online de critici dure după ce şi-a tatuat sprâncenele, despre care fanii spuneau atunci că arată ca două lipitori.

Iată că istoria se repetă şi vedeta Kanal D se confruntă iarăşi cu nemulţumirile fanilor, legate tot de sprâncene. Încântată de noile sale „achiziţii', Andreea le-a arătat imediat celor care o urmăresc pe Instagram, doar că reacţia nu a fost cea scontată.

„La cum arată, mai bine nu recomanzi!', a fost primul comentariu primit de Andreea Mantea la fotografia prin care îşi arată noile sprâncene tatuate.

Reacţia brunetei nu a întârziat să apară: „Sunt proaspăt făcute. Şi nu recomand să vă faceţi ca mine, gusturile nu se discută. Poate nici mie nu-mi plac sprâncenele altora'.

„Eşti atât de drăguţă, dar de ce le-ai făcut aşa închise şi mari…' – este reacţia unui alt fan.

„Zici că eşti încruntată acum. Formatul de dinainte te avantaja mai bine. Fără supărare!' – considră altcineva.

Sunt, însă, şi fani încântaţi de felul în care arată sprâncenele Andreei şi au felicitat-o, sfătuind-o să nu pună la suflet criticile.

 

foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton