Mihaela Borcea, mai îndrăgostită ca niciodată de iubitul ei: „Eşti omul alături de care totul este mai frumos!”

 Dumba Gabriela
.

De mai bine de un an, Mihaela Borcea iubeşte din nou, după căsnicia de 22 de ani alături de Cristi Borcea. După ce iniţial a negat relaţia cu Sorin Carp, unul dintre angajaţii săi la vremea aceea, Mihaela şi-a asumat povestea cu acesta şi acum recunoaşte că este mai fericită ca niciodată. Zilele trecute a fost ziua lui Sorin şi Mihaela i-a dedicat, pe Facebook, un mesaj de dragoste care a strâns câteva mii de aprecieri din partea prietenilor săi virtuali.

 

Mihaela Borcea a fost căsătorită 22 de ani cu Cristi BorceaMihaela Borcea a fost căsătorită 22 de ani cu Cristi Borcea

„La mulţi ani, iubitule! Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos!! Fie ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească, să fii sănătos, să ai parte numai de noroc şi să ajungi mereu acolo unde îţi doreşti! Te iubesc!”, a scris Mihaela pe contul său de Facebook şi a postat câteva fotografii împreună cu Sorin, realizate în timpul vacanţelor romantice în care au fost de când sunt împreună.

Sorin Rap a fost inspector principal de poliție la IPJ Ilfov-Bragadiru. Fostul polițist a fost la început șoferul doamnei Borcea, dar în ultima vreme are afacerile sale.

Are trei copii cu Cristi Borcea

Mihaela şi Cristi Borcea au fost căsătoriţi timp de 22 de ani şi au împreună trei copii – doi băieţi şi o fată, unul dintre motivele divorţului dintre ei fiind iubirea pe care fostul acţionar al Dinamo Bucureşti i-o purta Alinei Vidican, femeia care i-a devenit, de altfel, soţie imediat după despărţirea de Mihaela.

Momentan, Cristi Borcea este însurat cu Valentina Pelinel şi au împreună trei copii, un băieţel şi fetiţe gemene. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton