Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut. Vedeta a fost externată din spital: ”Sunt recuperată aproape în totalitate”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut. În urmă cu trei zile, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, ce a primit nota 10 la naștere. Aceasta a devenit mamă pentru a doua oară, iar zâmbetul nu-i mai dispare de pe față de atunci. Radiază de fericire și emană acest lucru în jurul ei. Încă de când a ajuns la maternitate și-a ținut fanii la curent cu fiecare noutate, astfel că nu s-a sfiit să le arate și cum arată corpul ei după ce a născut! Multora nu le-a venit să creadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut. Pe 20 ianuarie 2023, Emily Burghelea a dat naștere unui băiețe absolut adorabil. Frumoasa vedetă a născut pe cale naturală și totul a fost un real succes. Nu a fost nevoită să stea în spital decât o zi după ce l-a adus pe lume pe fiul ei. Cât despre recuperare, totul a fost la superlativ. Fără a ezita, le-a arătat fanilor cum arată corpul ei la doar o zi după ce a născut. Mulți au crezut că este o poză editată. Ei bine însă, nu este așa!

whatsapp-image-2023-01-23-at-14.25.01whatsapp-image-2023-01-23-at-14.25.01

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Emily Burghelea se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online. Zilnic le povestește diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Le-a spus tot despre sarcina ei și cum au evoluat lucrurile. Așa cum era de așteptat, nici după naștere lucrurile nu s-au schimbat. A fost cea care a dat vestea că a născut, iar apoi și-a înduioșat urmăritorii cu numeroase fotografii de colecție cu mezinul familiei.

Citește și: Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru

Citește și: Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Imaginea postată pe rețelele de socializare: „A venit momentul să mă cunoașteți'

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Citește și: Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent: „Cum era dacă era și Mihaela aici? Îl făcea șnițel'

Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut

Emily Burghelea nu poate decât să se mândrească cu corpul ei. Deși abia a născut în urmă cu 3tgv zile, vedeta nu are de dat jos multe kilograme. Și-a revenit imediat după naștere, mai ales că a fost pe cale naturală. Fără a ezita, următoarea zi după ce a devenit mamă pentru a doua oară s-a filmat în lenjerie intimă. În timp ce era în salonul de la maternitate le-a arătat fanilor cum arată.

'Cam așa arată corpul meu, la fix o zi după naștere! Nu vă imaginați ce febră musculară am! Mă doare fiecare mușchiuleț din corp. În momentul expulziei încordezi și mușchi de care nu știai că există EFECTIV! Dar heeeei! Sunt recuperată aproape în totalitate!Nașterea naturală este o minune. Atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Dacă puteți alege, vă încurajez să alegeți nașterea naturală, fetelor! Să nu vă fie teamă! (…), a povestit Emily Burghelea pe Instagram.

Cum a reacționat fiica vedetei când a făcut cunoștință cu fratele ei mai mic

Ei bine, postările vedetei nu se opresc aici! A dezvăluit tuturor că a născut la doar câteva minute după naștere. Ba mai mult s-a filmat la o zi distanță și le-a arătat tuturor cum arată. Totuși, postarea care a atras atenția tuturor este cea în care fiica ei face cunoștință cu noul membru al familiei. Micuța Amedeea a avut o reacție savuroasă, care a topit inimile tuturor, mai ales ale părinților.

'Doamne cât am așteptat momentul acesta! Vă zic sincer (…) reacția Amedeei m-a surprins chiar și pe mine! Câtă iubire poate încăpea într-o inimioară atât de mică? Fără nici un fel de explicație, Ame a știut că bebe este frățiorul ei. S-a bucurat enorm. L-a pupat. L-a mângâiat și se vedea în ochii ei cât de fericită este! A fost unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea…(…) Familia noastră s-a reunit iar acum este completă!', a scris Emily Burghelea la o altă postare.

Emily Burghelea a născut un băiețel perfect sănătos

Emily Burghelea a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit chiar nota 10. Deși l-a născut pe cale naturală, nu vă gândiți că era mic. Băiețelul cântărea la naștere 3700 de grame. Nici vedetei nu i-a venit să creadă că este atât de mare. Ce-i drept, este adorabil. Vestea s-a împrăștiat imediat, iar secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de fani.

'Bine ai venit pe lume, sufletul meu! (…) Te-ai născut ca un înger. Repede și ușor. Pe cale naturală. Ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame? Cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu. L-am născut cu zâmbetul pe buze (…).', a mai scris vedeta în mediul online.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton