Horoscop 24 ianuarie 2023. Oportunități în dragoste pentru Gemeni și Raci

 Oana Pantazi
.

Horoscop 24 ianuarie 2023. Astăzi astrele îi favorizează pe majoritatea nativilor, iar Gemenii și Racii, în special, au noroc pe plan sentimental. Este o zi cu potențial și pe plan familial, așadar profitați de relaxarea oferită și rezolvați situațiile rămase în așteptare poate de luni bune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 ianuarie 2023. Berbec

Ai parte de o zi extrem de relaxantă azi, deoarece vei petrece în compania prietenilor. Mai mult, nu este exclus ca un prieten din copilărie, pe care nu l-ai mai văzut de mult timp, să te viziteze și să reluați legătura. Spre seară, apar mici discuții cu partenerul, însă vei reuși să dezamorsezi un potențial conflict.

Horoscop 24 ianuarie. Taur

Azi e zi liberă pentru toată lumea, însă tu nu te înduri să lași munca… Asta îți va crea probleme în familie, chiar dacă vei deschide laptopul, de acasă, doar pentru două ore. E obligatoriu să-ți resetezi prioritățile, deoarece partenerul tău și-a cam pierdut răbdarea. La finele zilei, te vei recompensa din plin însă…

Horoscop 24 ianuarie. Gemeni

Astrele îți sunt alături azi și te surprind plăcut pe plan sentimental, deși dezamăgirile din ultima perioadă te-au descurajat complet. Nu refuza, azi, nicio invitație din partea prietenilor, pentru că sunt mari șanse să cunoști pe cineva care ar putea deveni o parte importantă a vieții tale. Love is in the air!

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Care sunt punctele tale forte și slăbiciunile sexuale în funcție de zodie

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 24 ianuarie 2023. Rac

Și în ceea ce te privește sunt mari șanse ca azi să devii victima săgeților lui Cupidon. Nu este exclus însă ca tu să te reîndrăgostești de cineva care, la un moment dat, a făcut parte din viața ta. Înainte de a te arunca din nou într-o relație, ar fi bine să-ți reamintești ce a dus la despărțire în prima fază.

Horoscop 24 ianuarie 2023. Leu

Așteptai de mult ziua asta, așa că te vei răsfăța pe deplin – ieșiri în oraș cu prietenii, distracție în club sau chiar o evadare la munte total neprevăzută. Atenție însă la neatenție… mai ales dacă pleci cu mașina, chiar dacă nu ești tu la volan! Seara se va încheia spectaculos, cu focuri de artificii, la propriu și la figurat!

Horoscop 24 ianuarie 2023. Fecioară

Oboseala și stresul de la job te-au învins, așa că azi vei alege să petreci o zi iniștită, în intimitatea căminului tău, alături de partener și de cei dragi. Chiar dacă nivelul de energie este minim, nu le strica dispoziția celorlalți. După-amiază, vei avea parte de o surpriză care îți va schimba complet dispoziția!

Horoscop 24 ianuarie 2023. Balanță

Socializarea e la cote maxime azi pentru tine și, în plus, excelezi la capitolul comunicare și sex-appeal, așa că vei face multe „victime”. Asta nu-l va încânt prea mult pe partenerul tău de viață și nu e exclus să apară discuții din cauza geloziei lui. Asta va schimba însă puțin dinamica în cuplu și nu e exclus să primești o cerere în căsătorie sau chiar un inel de logodnă…

Horoscop 24 ianuarie 2023. Scorpion

Și tu ești azi sufletul petrecerii, însă mare atenție la obiceiul de a contraargumenta de fiecare dată. S-ar putea să nu dai tocmai peste niște persoane cu simțul umorului, iar ironiile tale fine vor fi luate ad litreram. Partenerul de viață îți va face însă o surpriză de proporții spre seară și vei uita de toate supărările.

Horoscop 24 ianuarie 2023. Săgetător

Profiți din plin de zilele libere, așadar nu e exclus ca dimineața acestei zile să te găsească pe o terasă la malul mării, într-o locație exotică. Trăiești cea mai bună perioadă a ta pe plan sentimental, așa că profită din plin de tot ce îți oferă viața! Uită de gândurile negre și atacurile de panică vor dispărea!

Horoscop 24 ianuarie 2023. Capricorn

Vei reuși cu greu să te detașezi de problemele de la job, dar și de cele financiare, însă, în cele din urmă, prietenii te vor scoate din carapacea ta și te vor face să uiți de probleme. În plus, azi vei cunoaște pe cineva care, în scurt timp, ți-ar putea schimba complet traiectoria profesională și nu numai…

Horoscop 24 ianuarie 2023. Vărsător

Ca de obicei, ești sufletul petrecerii, iar energia ta va reuși să îi animeze și pe cei din jur, așadar vei avea parte de o zi plină și de o noapte spectaculoasă. Azi vei lua și o decizie importantă în ceea ce privește viitorul tău amoros și nu e exclus chiar să te desparți de actualul partener… fără regrete.

Horoscop 24 ianuarie 2023. Pești

Ai parte de o zi absolut nebună… Te vei distra cum nu ai mai făcut-o de multă vreme. Din păcate, partenerul tău de viață nu va fi pe aceeași lungime de undă, așa că s-ar putea să vă întoarceți acasă supărați. Nu este momentul potrivit să începi să-i faci reproșuri și, cu atât mai puțin, să te disculpi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton