Imagini din casa Andreei Marin. Cum arată dormitorul în care stau vedeta și iubitul ei

 Dumba Gabriela
.

După o perioadă lungă de renovări și mutări, casa Andreei Marin este gata și a postat pe rețelele de socializare imagini din noua ei casă. În plus, vedeta a fost atât de generoasă cu fanii săi încât le-a arătat și dormitorul ei și al iubitului Adrian Brâncoveanu, cel mai intim spațiu al casei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După multă muncă și investiții serioase, Andreea Marin se bucură, în sfârșit, de casa viselor sale. Vedeta și-a dorit o casă specială, unică, altfel decât tot ce a mai văzut până acum și a apelat la o pictoriță talentată pentru a-i personaliza casa. Un detaliu inedit i-a surprins, totuși, pe cei care au văzut cum arată „oaza ei de liniște”.

1111

Astfel, Andreea și-a dorit să aibă o cadă în dormitor, lângă patul matrimonial și nu orice fel de cadă, ci una pictată manual.

'Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră…

O mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat', a declarat Andreea Marin, potrivit unica.ro.

Citește și: Margherita de la Clejani, concurentă la „Splash! Vedete la apă’.A apărut în sânii goi la filmări

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…’/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce s-a speculat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în Santorini:„Duminică am luat elicopterul…’ / EXCLUSIV

Doi ani au durat renovările pentru casa Andreei Marin: „O nebunie!”

Andreea Marina dezvăluit că doi ani au durat renovările și asta pentru că reface două clădiri în același timp. Din fericire pentru ea, Zâna a găsit echipa potrivită care i-a satisfăcut întocmai toate cerințele.

'Doi ani de renovare a două clădiri concomitent – o nebunie! Să nu faceți asta, în paralel cu munca voastră și cu grija pentru familie, eu asta vă sfătuiesc.

E o loterie dacă ajungi sau nu până la capăt ori cedezi nervos pe drum și renunți, căci, în construcții și amenajări, trebuie să ai un mare noroc să găsești echipe bine organizate și cu pricepere adevărată', a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin este înconjurată de flori

Recent, Andreea Marin a postat pe Instagram câteva fotografii din noua casă și se poate observa că a ales să se înconjoare de flori chiar și în baie.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia.

Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul', a scris Andreea Marin pe Instagram.

foto: Unica, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton