Ascendent în Săgetător - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendent în Săgetător

 Lupescu Anca
.

Dacă ai ascendent în Săgetător, ești automat una dintre cele mai pozitive și optimiste personalități. Entuziasmul tău este uimitor și oricui îi face plăcere să fie în preajma ta. 

Îți place să încerci lucruri noi și nu spui niciodată nu perspectivei unei aventuri. Cei cu ascendent în Săgetător sunt iubitori de distracție, iar inventivul și imaginația sunt adjective grozave pentru a descrie un ascendent în Săgetător. Acești indivizi sunt mereu în mișcare și adoră să facă activități noi și distractive.

Ce înseamnă să ai ascendent în Săgetător

Dacă ai ascendent în Săgetător, sub influența sa, veț vedea viața dintr-un punct pozitiv și vei dori să explorezi și să descoperi lucruri noi. 

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Acest element de personalitate îți lărgește orizonturile și îți deschide mintea. De asemenea, îți oferă optimismul său infailibil, indiferent de situația sau problemele cu care te confrunți, Săgetătorul vede doar paharul pe jumătate plin și va găsi întotdeauna o soluție.

Ce înseamnă ascendent în Săetător în viața ta de zi cu zi

Cu un ascendent în Săgetător, viața ta va fi marcată de o mare nevoie de libertate, independență și un gust pentru călătorie. Libertatea și independența vor fi cuvintele cheie ale existenței tale, fie că este vorba despre relațiile tale, munca ta sau în relația ta cu banii; nimic nu îți va sta în cale. Pe măsură ce anii trec, îți vei găsi drumul, cel care îți va permite să duci o viață bogată și plină de aventură, păstrându-ți în același timp autonomia.

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Punctele tari și punctele slabe 

Cea mai mare forță a Săgetătorului este, fără îndoială, optimismul său. În plus, trebuie spus că au multe motive să fie așa, fiind născuți sub protecția lui Jupiter, atrag norocul ca un magnet.

 Acești oameni au un mare simț al umorului și știu întotdeauna cum să atragă mulțimile. În ceea ce privește slăbiciunea, ferește-te de latura relaxată a Săgetătorului! Latura lor relaxată înseamnă că acești oameni se luptă să ia lucrurile în serios.

Ascendent în Săgetător și dragostea

Ca hibrid, este aproape imposibil să-l îmblânzești pe Săgetător. Dacă ascendentul tău este Săgetător, vei dori să-ți schimbi regulat obiceiurile, mai ales în dormitor. Vei aspira să înveți lucruri noi și vei avea o sete profundă de cunoaștere atunci când vine vorba de relații intime. 

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

De asemenea, dacă ai un optimism infailibil, ai toate șansele să reușești. Ca un semn care reprezintă libertatea, vei vedea adesea relațiile ca și constrângeri, ceea ce explică de ce sari de la o relație la alta.

Săgetătorul este al nouălea semn și simbolizează religia și spiritualitatea. Acest lucru îl influențează pe ascendentul Săgetător să fie într-o căutare spirituală în viață. 

Aceștia sunt indivizi cu standarde morale înalte și care se află în căutarea unei treziri spirituale superioare. Sunt foarte înclinați să găsească adevărata cunoaștere și înțelepciune în viață. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Ascendenții Săgetătorului sunt, de asemenea, indivizi optimiști și cred că viața este semnificativă. Este probabil ca ei să fie interesați de filozofie și religie în viață.

Ascendenții Săgetător sunt prieteni loiali și vor face tot ceea ce consideră corect, pentru ca celor dragi să le fie bine. Atașamentul și legătura lor cu cei dragi este destul de intensă și își protejează familia și prietenii. 

Un lucru pe care acești ascendenți nu îl pot compromite este libertatea lor spirituală. Ei își prețuiesc independența de a urmări și explora cunoștințe superioare și conștientizare de sine.

Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton