Horoscop 17 octombrie 2021. Ziua este guvernată de Lună

 Sutiu Theodora
.

Horoscop 17 octombrie 2021. Sfârșitul de săptămâna stă sub semnul Lunii, ia acest lucru va favoriza anumite zodii. Prezența acestui astru în Pești din această săptămână va aduce în viața noastră, melancolie, nevoia de meditație, de compasiune și de iertare. Iată ce efect va avea acest fenomen astrologic fiecare nativ în parte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei ce sunt mai sensibili vor fi mai copleșiți de această energie. Luna în Pești poate aduce emoții și lacrimi, uneori și fără motiv. Cine vor fi cele mai influențate zodii?

Horoscop 17 octombrie 2021. Berbec

Bebecii sunt sfătuți să țină oricare plan de familie sau de casă pe care l-a făcut pentru weekend și nu trebuie să se lase influențați de părerea altcuiva.

La locul de muncă va trebui să fii foarte atent, peste tot vor fi ochi și urechi. Încercați să găsiți un echilibru între inimă și minte. Pe parcursul zilei de astăzi, simțiți să cauți dragostea.

Horoscop 17 octombrie 2021. Taur

Dacă ești născut în zodia Taur, relaxează-te, destreaza-te, distrează-te și nu te lasă prea prins în ce fac sau nu fac alți oameni. E esențal să nu devii paranoic și nesigur (în special când vine vorba de bani sau aspecte de iubire) cu siguranță îți deteriorezi weekendul.

Totodată, Taurii intră în posesia unor informaţii legate de un nou job, o funcţie mai bună sau un proiect. Iniţiativa este cheia, iar dacă există neînţelegeri în raport cu un şef, încercaţi să nu lăsaţi să vă afecteze.

Horoscop 17 octombrie 2021. Gemeni

Dacă ești gemeni, o anumită situație neprevăzută ce te poate enerva te poate și împinge să îți largesti experiență. Nu poți evita aceste salturi, trebuie să le rezolvați cât mai urgent.

Astăzi va trebui să lucrați de două ori mai mult dacă doriți să vă terminați toate activitățile. Evitați să luați decizii rapide și gândiți-vă bine, chiar dacă este duminică.

Horoscop 17 octombrie 2021. Rac

O relație importantă pe care ai tot cultivat-o ar putea întâmpină primul blocaj. Fie că este vorba de iubire sau de afaceri, noi presiuni sunt adăugate atunci când o conexiune privată ajunge publică.

Dacă Racii vor să înainteze o cerere sau să ceară nişte drepturi, este o zi foarte bună să se implice. Dar… acasă este nevoie de prezenţa şi dedicarea voastră, aşa că nu neglijaţi persoanele iubire.

Citește și: Lună Plină în zodia Berbec pe 20 octombrie 2021.Cum sunt afectate zodiile

Citește și: Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun

Citește și: Ce planetă guvernează fiecare zodie

Citește și: 3 zodii care nu au încredere în ele.Sunt cei mai sensibili

Horoscop 17 octombrie. Leu

Dacă ești Leu, azi simți nevoia de a întări o legătură specială de suflet cu partenerul tău sau cu un prieten, dar asta înseamnă să te deschizi într-un mod care te face să te simți super vulnerabil.

Este ușor să te închizi și să fugi, însă îți trebuie un mare curaj să te deschizi și să riști să fii respins sau rănit. Este timpul să luați decizii radicale în privința jobului, dar și în viața privată.

Horoscop 17 octombrie. Fecioara

Nativii Fecioară s-ar putea să fie vizitaţi de o persoană care să le întoarcă lumea cu susul în jos, dar în sensul bun. O să şi discutaţi prin telefon, pe email sau prin reţelele de socializare cu mulţi oameni pentru că sunteţi avantajaţi în comunicare.

Ești așa de curajos când vine vorba să te aventurezi pe un teritoriu necunoscut. Totuși, asta nu înseamnă că nu te întrebi dacă ai cumva curajul de a realiza ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie doar să îi spui persoanei ce simți.

Horoscop 17 octombrie. Balanță

Balanțele pot crea azi alianţe, parteneriate, asocieri importante pentru viitorul lor, iar o promovare la job nu este exclusă. Eforturile tale de a-ți îmbunătăți bunăstarea dau roade și te vei bucura de un dinamism semnificativ. 

Acordă-ți ziua asta pentru a te relaxa și a te detașa. În acest fel vei putea să gândești totul la rece și să rezolvi problema care te apasă.

Horoscop 17 octombrie. Scorpion

Dacă ești Scorpion, astăzi veți asculta o piesă care vă va aduce amintiri frumoase și care vă va induce o stare de fericire și pace interioară. Lăsați-vă purtați de toate sentimentele care vă consolează. Mai bine vă ocupaţi de casă, familie şi acte privind locuinţa.

Evitaţi să luaţi decizii majore sau să vorbiţi cu persoane importante. Încearcă să găsești un echilibru între dorințele tale și lumea exterioară.

Horoscop 17 octombrie. Săgetător

Astăzi, Săgetătorii nu sunt avantajaţi în comunicare, în special dacă vorbim de grupuri mari de oameni. Nu este înţelept să comentaţi sau să faceţi reproşuri dacă vreţi să evitaţi conflictele. Nevoia ta de spațiu și libertate îți va afecta relațiile romantice.

Nu ar fi rău ca Săgetătorii să-și deschidă sufletul în fața unei persoane în care au încredere. Ușurați-vă sufletul, pentru a simți o stare de eliberare interioară de care chiar aveți nevoie.

Horoscop 17 octombrie. Capricorn

Capricornii au foarte mult noroc şi vor scăpa ca prin urechile acului de o situaţie delicată. Recomandat ar fi să vă ascultaţi vocea interioară şi să faceţi ce simţiţi. Orice lucru care îți schimbă rutina devine pentru tine o amenințare.

Astăzi nu trebuie să arătați mândrie în relațiile afective sau cu partenerul. Ar putea apărea o separare sau o situație tensionată și asta nu facilitează înțelegerea bună de care aveți nevoie acum.

Horoscop 17 octombrie. Vărsător

Nu credeți că este atât de dificil să iertați pe cineva care credeți că v-a făcut rău, chiar dacă este adevărat. A fi milostiv este un exercițiu al voinței și, dacă o faceți, veți simți eliberare.

Aveţi idei foarte bune pe care ar trebui să le notaţi pe hârtie şi să formulaţi strategii pentru materializarea lor. Vei face descoperiri șocante cu privire la prietenii tăi apropiați, poate ar fi timpul să renunți la ei.

Horoscop 17 octombrie. Pești

 Vreţi rezultate rapide, dar cei din jur au ritmul lor şi atunci aveţi nevoie de răbdare. Axaţi-vă pe bani şi pe casă, unde sunteţi cel mai bine aspectaţi. Cel mai bine ar fi să stai singur, să-ți găsești răspunsurile de care ai nevoie și să permiți Lunii Noi să-ți stabilizeze emoțiile.

Cineva vă va face să zâmbiți astăzi. Indiferent de domeniu, încercaţi să vă învăţaţi cât mai multe lucruri noi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton