Cine este și cum arată fiica lui Liviu Dragnea. Alexandra Dragnea are un iubit cântăreț

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Liviu Dragnea este o prezență discretă și asta pentru că tatăl ei, cunoscut de o țară întreagă, a încercat tot timpul să-ți țină familia departe de ochii curioșilor. Fata lui Liviu Dragnea are un iubit cântăreț și toată lumea este curioasă să afle cum arată Alexandra Dragnea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Dragnea are doi copii, o fiică pe nume Alexandra și un fiu pe nume Valentin. Dacă băiatul politicianului a ajuns în atenția presei prin intermediul afacerilor de care se ocupă, despre Alexandra Dragnea se știu destul de puține lucruri. Cine este, așadar, fiica lui Liviu Dragnea și cu ce cântăreț celebru are Alexandra Dragnea o relație de mai mulți ani?

alexandra-dragnea-si-iubitul-1alexandra-dragnea-si-iubitul-1

Cine este și cum arată fiica lui Liviu Dragnea

Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea din mariajul cu Bombonica Dragnea, este foarte discretă și rar apare în public. Este cunoscut faptul că Alexandra Dragnea a acordat o atenție deosebită studiilor, astfel că a reușit să obțină media 9,78 la examenul de Bacalaureat, potrivit kanald.ro.

Ulterior, Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, a urmat cursurile Facultății de Limbi Străine.

În trecut, Alexandra Dragnea a cochetat și cu modellingul, realizând mai multe ședințe foto. În plus, fiica lui Liviu Dragnea a apărut și în videoclipul iubitului ei, Alex Mațaev.

Cu cine se iubește Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea

De mai bine de 8 ani, fiica lui Liviu Dragnea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Mațaev, un cântăreț din Republica Moldova. Se pare că Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au cunoscut în anul 2013, atunci când artistul a participat la o emisiune de talente din România.

Cei doi se afișează rar în public și postează foarte puține fotografii împreună pe rețelele de socializare. De aceea, fanii lui Alex Mațaev au rămas uimiți atunci când au văzut-o pe Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, în videoclipul piesei „Cu capul în nori'.

Citește și: Imagini din casa lui Dani Oțil.A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

Citește și: Răzvan Simion, despre relația cu Dani Oțil:Fiica mea a fost concepută cu Dani de față

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează:'Dăm vina unul pe altul'

Fiica lui Liviu Dragnea a cochetat de câteva ori cu modellingul, prima oară apărând în videoclipul iubitului ei şi, ulterior, realizând un shooting sexy, în care apare fără sutien.

Pentru o perioadă au locuit departe de România, mai exact în Statele Unite ale Americii. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton